Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen oldalakon nézelődjek,...

Milyen oldalakon nézelődjek, ha unatkozok?

Figyelt kérdés

Eléggé unatkozok. Tanulni már tanultam, átolvastam az előző anyagokat, kiolvastam az összes könyvet, amit kaptam, a rajzolást meg már unom, nem foglal le túl sokáig. Mit csináljak? Már csak a netezés "maradt", ezért ötletelek szeretnék, hogy hol tudnám lefoglalni magam (gyakorin már "körbenéztem", nem jut eszembe semmi, ami után szeretnék nézelődni).

16/L

2014. jan. 20. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
gyakorikérdések.hu ;) nem hiszem hogy minden témában minden kérdést megnéztél ;)
2014. jan. 20. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nézz filmet, sorozatot, netről is egy rakás könyvet le lehet tölteni.
2014. jan. 20. 17:12
 3/5 anonim ***** válasza:

ismerkedj

kockulj

éld ki a "gyerek korod" még birod!

2014. jan. 20. 17:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Hegessz modern szobrokat, basszusgitározz, törj be egy musztángot, szerelj órát, seftelj bóvlival, annyi mindent tartogat még ez a négybetűs élet...
2014. jan. 20. 22:05
 5/5 anonim válasza:

De jó neked, hogy ennyi időd van délután 5-kor... Nekem lenne ennyi, a fejem se fájna :D

Egyébként 16 évesen nyilván pályaválasztás előtt állsz, kutakodj ez után, vagy tanulj nyelvet, ilyesmi. Vagy ha kikapcsolódni akarsz zenélj, sportolj, annyi mindent lehet csinálni.

2014. jan. 23. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!