Gazdálkodj okosan társasjáték?
Figyelt kérdés
Biztos sokaknak van otthon. De egy dolog nem érthető nekem benne. Amíg nincs lakásod, addig nem vásárolhatsz bútorokat. De szerencse kártyával is meg lehet nyerni a bútorokat, ilyenkor mi van? Nem kaphatod meg ugye mert még nincs lakásod, vagy ilyenkor jár a kasszából a bútor ára? Mert azt írja, ha a megnyert bútorod már meg van, akkor a kasszából vedd fel az értékét, de ha nincs még lakásod akkor mi van?2014. jan. 19. 11:37
1/6 anonim válasza:
Mi kétféleképpen játszottuk:
- megkaptad a bútor árát pénzben
- feljegyeztük, hogy nyertél bútort, amint lett házad, megkaptad a bútorokat is.
Szóval amíg nem volt házad, nem kaptad meg a bútorokat.
2/6 anonim válasza:
A játékszabály erre nem ír kitételt, csak azt hogy megnyerheted a bútort.
Igazából kb mi is úgy játszottuk ahogy fent leírták, megkaptad az árát, vagy előre kiadtuk a lakás lapot, és a nyert bútort rá lehetett tenni. Bár azt hiszem mi különösebben nem is törődtünk azzal hogy csak lakásvásárlás után legyen bútor.
De amúgy legjobb társasjáték, mekkora király mikor megnyered a konyha vagy szobabútort :D Vagy a tv, rádió kölcsönzés bagóért is vicces.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez már egy újabb kiadás lehet, mert írják a játékszabályban hogy amíg nincs lakásod, addig nincs bútorszerzési lehetőséged!? Azért is nem tudok mit kezdeni ezzel a megnyerhető bútor kategóriával. Amúgy nagyon jó játék. Köszi az eddigi válaszokat.
2014. jan. 19. 12:06
4/6 acelsziv válasza:
Én is belegondoltam már, hogy ott ülsz a híd alatt komplett vadiúj szoba -és konyhabútorral :D
6/6 anonim válasza:
A legjobb az, amikor elmész "táborozni", és csak hatossal mehetsz tovább. 9 dobás után nem számoltam tovább... :D Többiek már sajnáltak, azt mondták, hatoson kívül bármit dobok, továbbléphetek. Szerencsére dobtam egy kettest, azt mondták, ha hatost dobok, csak azért is maradnom kellett volna :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!