Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért hülyéznek le engem itt,...

Miért hülyéznek le engem itt, a kérdező fórumon?

Figyelt kérdés
Egy hét alatt többször hülyéztek le, mint eddigi életemben, pedig, mások által okosnak mondott vagyok.

2014. jan. 18. 23:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Megint mások meg az ellenkezőjét mondják, azaz a két véglet kioltja egymást, tehát átlagos vagy.
2014. jan. 18. 23:23
 2/18 anonim ***** válasza:

A lehülyézés manapság nagy divat.

Aki lehülyéz másokat az okosabbnak gondolja magát a másiknál, de aki igazán okos, az nem hülyéz le senkit, mert tudja hogy akár pofán is bszhatják érte!

2014. jan. 18. 23:30
 3/18 A kérdező kommentje:
#1-es, mi az ellenkezője, az, hogy megdicsérnek?
2014. jan. 18. 23:36
 4/18 anonim ***** válasza:
71%

Te szegény :D.

Mindenki átmegy ezen a fázison, aki kezdő ezen az oldalon.

Ne aggódj, mert az itteniek közül is mindegyik hülyének érezte magát , amikor ide került, aztán idővel sokan bátrabbak lesznek és hasonlóan oltanak másokat, ahogyan anno azt velük tették mások :)).

Az itteni kérdések többsége alapján nem lehet megállapítani adott ember intelligenciaszintjét.

Hülyeség komolyan venni ezt az egészet, itt ha valakire azt írják, hogy " hülye " vagy " idióta " , akkor azt nem kell halálkomolyan venni, mert az itteniek 60%-a flúgos, 30%-a meg csak szórakozik. A maradék 10% teszi ki azoknak a táborát, akik valamilyen értelmi szinttel rendelkeznek, de ugye ez elég kevés és elég szétszórtan van jelen az oldal különböző kategóriáinál.

2014. jan. 18. 23:47
 5/18 A kérdező kommentje:

Kedves #4-es.

No, azért én is megmondom a magamét némelyik figurának, igaz nem hülyézem őt. Kellene?

2014. jan. 19. 00:04
 6/18 anonim ***** válasza:
56%
#5 - Alaptalanul nem. Maga a hülyézésnek akkor van értelme , ha van hozzá megfelelő érvelés is. Ettől még mindig nem elegáns forma, de így legalább van némi haszna és értelme.
2014. jan. 19. 00:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

engem még sose,úgyhogy lehet több ok,amiért téged igen.

1.valóban az vagy,csak a szemedbe nem mondják meg.

2.rossz kategóriába tetted fel a kérdést,pl a szerelem szex rovat kb a trollkodásról szól meg a röhögésről.

de mindjárt rákerek a kérdéseidre és akkor bővebben kifejtem jogos-e.

2014. jan. 19. 02:18
 8/18 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__52231..

ahogy látom leginkább te is hajlasz a trollkodásra,de ez nem volt rossz:)

főleg a beee,fogd beeee válaszod a birkázásra:))azon szakadtam.

65 évesen teljesen jól nyomod és igazad van a kulturált vitában is az jó.

nézd meg az enyém,egyszer sem trágárkodtam mégis szétoltottam a 67%os vagyok csak azóta már tiltottak több hasonlóért,megjegyzem nem túl jogosan,mert sosem voltam trágár-

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

2014. jan. 19. 02:52
 9/18 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!

Ahol lehet arctalanul és következmények nélkül (max. csak kitiltsák az illetőt), akkor ne csodálkozz, hogy itt lehülyéznek téged, alaptalanul.

2014. jan. 19. 06:31
 10/18 A kérdező kommentje:

Kedves #8-as!

Megnevettetett a linkelt példád. Technikásan adogatták a labdát, akár egy teniszmérkőzésen. Igen, aki átmegy trágárba, annak már kifogyott a muníciója, az nem tud ilyen szórakoztató lenni.

Volt egy kérdésem "Az orvostudomány világvallás-e?", két óra alatt vagy 30 bejegyzéses parázs vita alakult ki, de másnapra már hűlt helyét találtam. Kár, hogy még este nem másoltam ki.

Hogyan lehet valakinek a kérdésgyűjteményét megnézni?

2014. jan. 19. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!