Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi ez a sok kamuzás Facebookon?

Mi ez a sok kamuzás Facebookon?

Figyelt kérdés
Kamu profilok, kamu képek, meg minden. Ez valami mánia, vagy most mi ez? Miért kell ezt csinálniuk? Szimplán csak élvezik? Játék, szórakozás, így élik ki magukat? Azt értem, hogy belebújhatsz akárki bőrébe, kiadhatod magad bárkinek stb. Én egy percet sem pazarolnék rá az 100%. Elcseszett egy világ ez.

2014. jan. 18. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Ezért nem járok a facebookra, csak hetente 1-2 alkalommal, 1-2 percet. Családtagjaim, személyes ismerőseim. A többi egy játszótér kisgyerekeknek!
2014. jan. 18. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezért nem vagyok rajta jelen.
2014. jan. 18. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Kevés az önbizalmuk.az ilyenekről megy egy sorozat is,már a 2. Évadnál járnak..kamureg a neve
2014. jan. 18. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Polgárpukkasztásra tippelek.
2014. jan. 18. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem egyszer bejelölt egy babi néni nevű profil és járni akart velem. Nem értem mire jó ez, gondolom közben pár tízéves kissrác röhögött a másik oldalon hogy ők most milyen menők. Az ilyeneket le kell tiltani és kész.
2014. júl. 10. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!