Éjjel-nappal Budapest, vagy a Való Világ 6?
Azt nem láttam!
De el tudom képzelni!:D
Te,kérdező!
Anélkül,hogy utána néznél az interneten tudod te ki
is az a Kiss Manyi és Soós Imre? Rá tudod vágni fejből,hogy kik ők és mit csináltak?
Biztos vagyok benne,hogy fingod nincsen de ezeknek a Való világos idiótáknak a nevüket meg fújjátok,akik semmit nem tettek le az asztalra csak mutogatták magukat a tv-n és ennyi.
Hát kérdező! Eltudom képzelni a korosztályodat,hogy kb 20 év múlva miről fogtok nosztalgiázni. Való Világ,Éjjel nappal Budapest stb. Azt hiszem izgalmas témátok lesz.
- Emlékszel amikor a Való Világban Ferike rámozdult Katikára?
- Emlékszem és milyen jó is volt!
- És arra emlékszel ,hogy milyen jót vitatkoztak Peti és Béla?
Csak annyit tudok még hozzáfűzni,hogy szánalmas és sajnálom,hogy a korosztályod ebbe nő fel!
De erre legyél büszke és dagadjon a melled ha te ettől érzed jól magad,hogy butítod az agyad ilyen hülye műsorokkal az legyen a te bizonyítványod!
Jaj 57% neee, ne legyél te is szánalmas!
Annyira látszik rajtatok, h alig várjátok az ilyen kérdéseket, mert ettől érzitek magatokat értelmiséginek, ha leírjátok, h mekkora szar a VV meg a többi és ti h nem nézitek, mert még szarás közben is hatalmas, világmegváltó gondolataitokkal vagytok összezárva.
Ahhoz képest leállsz egy ilyen kérdésre válaszolni meg okoskodni.
Ha csak fele annyira lennél bölcs mint amilyennek tartod magad nem is reagálnál ilyen kérdésekre.
Mert hát ugye nézni gáz, de egy ezzel kapcsolatos fórumon anyázni, na az maga az értelem:)
Másrészt nem általánosítanál!
Harmadszor pedig a legszánalmasabb, h kiforgatod a beszélgetésünket.
Nem is nézted a műsort, legalábbis nekem az jön le, de te megmagyarázod, h mekkora szar volt.
Szerintem, amit Simon bedobott ott az simán jó volt, nem zaklatta fel, h senki nem kísérte el, letudta egy rohadt jó poénnal!
Az a baj, h nem látsz a dolgok mögé és csak fekete meg fehér számodra a világ.
Na ezért nem vagy te értelmiségi, hanem csak egy bohóc, aki kapálózik.....
Jah még valami!
27!
És te emlékszel mikor ma 01:55-kor alvás, tanulás stb helyett egy fórumon okoskodtál kérdezés nélkül egy általad nem nézett műsorról olyan embereknek, akiket hülyének nézel és tudod h leszarják a véleményed?
Mert ezek alapján neked aztán marha izgalmas témáid lesznek.
Annyira próbáljátok csinálni a fejeteket, h észre se veszitek magatokat, egy szállal nem vagytok különbek a VV lakóktól, max annyiban, h "ingyen" vagytok hülyék...
Ha ettől megnyugszotok,akkor ezt írom.
Igazatok van. A Való világból lehet tanulni és felkészülni az életre.
Ígérem nézni fogom és egyre butoló arcal fogok felkelni a fotelból. Köszönöm,hogy felvilágosítottatok. Éljen a Valós Világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!