Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Éjjel-nappal Budapest, vagy a...

Éjjel-nappal Budapest, vagy a Való Világ 6?

Figyelt kérdés
Melyiket nézitek?
2014. jan. 13. 19:08
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
21 Szegény... Én azon szakadtam, amikor fűrésszel hegedült:DDDDDD
2014. jan. 13. 20:30
 22/42 anonim ***** válasza:

Azt nem láttam!

De el tudom képzelni!:D

2014. jan. 13. 20:32
 23/42 A kérdező kommentje:
A bemutatófilmjében volt:D Káosz ProfesszorXD
2014. jan. 13. 20:32
 24/42 anonim ***** válasza:

Te,kérdező!

Anélkül,hogy utána néznél az interneten tudod te ki

is az a Kiss Manyi és Soós Imre? Rá tudod vágni fejből,hogy kik ők és mit csináltak?

Biztos vagyok benne,hogy fingod nincsen de ezeknek a Való világos idiótáknak a nevüket meg fújjátok,akik semmit nem tettek le az asztalra csak mutogatták magukat a tv-n és ennyi.

2014. jan. 13. 21:32
 25/42 A kérdező kommentje:
25 Halvány lila fingom nincs, hogy kik ezek. Amúgy meg kit érdekel? Azt nézem, aki körülvesz. Lehet verni a melled, hogy te milyen értelmiségi vagy, mert tudsz két nevet.
2014. jan. 13. 21:35
 26/42 anonim ***** válasza:

Hát kérdező! Eltudom képzelni a korosztályodat,hogy kb 20 év múlva miről fogtok nosztalgiázni. Való Világ,Éjjel nappal Budapest stb. Azt hiszem izgalmas témátok lesz.

- Emlékszel amikor a Való Világban Ferike rámozdult Katikára?

- Emlékszem és milyen jó is volt!

- És arra emlékszel ,hogy milyen jót vitatkoztak Peti és Béla?

Csak annyit tudok még hozzáfűzni,hogy szánalmas és sajnálom,hogy a korosztályod ebbe nő fel!

De erre legyél büszke és dagadjon a melled ha te ettől érzed jól magad,hogy butítod az agyad ilyen hülye műsorokkal az legyen a te bizonyítványod!

2014. jan. 14. 01:55
 27/42 anonim ***** válasza:
61%

Jaj 57% neee, ne legyél te is szánalmas!

Annyira látszik rajtatok, h alig várjátok az ilyen kérdéseket, mert ettől érzitek magatokat értelmiséginek, ha leírjátok, h mekkora szar a VV meg a többi és ti h nem nézitek, mert még szarás közben is hatalmas, világmegváltó gondolataitokkal vagytok összezárva.

Ahhoz képest leállsz egy ilyen kérdésre válaszolni meg okoskodni.

Ha csak fele annyira lennél bölcs mint amilyennek tartod magad nem is reagálnál ilyen kérdésekre.

Mert hát ugye nézni gáz, de egy ezzel kapcsolatos fórumon anyázni, na az maga az értelem:)

Másrészt nem általánosítanál!

Harmadszor pedig a legszánalmasabb, h kiforgatod a beszélgetésünket.

Nem is nézted a műsort, legalábbis nekem az jön le, de te megmagyarázod, h mekkora szar volt.

Szerintem, amit Simon bedobott ott az simán jó volt, nem zaklatta fel, h senki nem kísérte el, letudta egy rohadt jó poénnal!

Az a baj, h nem látsz a dolgok mögé és csak fekete meg fehér számodra a világ.

Na ezért nem vagy te értelmiségi, hanem csak egy bohóc, aki kapálózik.....

2014. jan. 14. 07:46
 28/42 anonim ***** válasza:
58%

Jah még valami!

27!

És te emlékszel mikor ma 01:55-kor alvás, tanulás stb helyett egy fórumon okoskodtál kérdezés nélkül egy általad nem nézett műsorról olyan embereknek, akiket hülyének nézel és tudod h leszarják a véleményed?

Mert ezek alapján neked aztán marha izgalmas témáid lesznek.

Annyira próbáljátok csinálni a fejeteket, h észre se veszitek magatokat, egy szállal nem vagytok különbek a VV lakóktól, max annyiban, h "ingyen" vagytok hülyék...

2014. jan. 14. 07:54
 29/42 A kérdező kommentje:
27 Képzeld, nem erről fogunk nosztalgiázni a korosztályommal, mert van életünk és közös élményeink. Az már a te bajod, ha te csak a való világot látod mindenben. Az általánosítás is hülyeség, mert kéééépzeld, nemcsak gyökerek nézik ezt a műsort, hanem értelmes emberek is, akik levonják belőle a tanulságot, mert igen is van, akárki akármit is mond! Az már már más kérdés, hogy te nem látod. Én így látatlanban azt gondolom rólad, hogy lexikális tudásod van, de csak az. Viszont nem tudsz olvasni a sorok között. Magasról osztod az észt, de nehogy azt hidd, hogy te jobb vagy azért, mert tudsz egy nyelvet (bár gondolom, azt se perfektül) és ismersz két nevet, akiket valószínűleg csak ismersz, de nem szeretsz.
2014. jan. 14. 12:34
 30/42 anonim ***** válasza:

Ha ettől megnyugszotok,akkor ezt írom.

Igazatok van. A Való világból lehet tanulni és felkészülni az életre.

Ígérem nézni fogom és egyre butoló arcal fogok felkelni a fotelból. Köszönöm,hogy felvilágosítottatok. Éljen a Valós Világos.

2014. jan. 14. 15:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!