Szép lány vagyok, de szőrös vagyok mindenhol, és ettől nem bírok élni. Ki van még így?
Előzőnek!
Eleinte nem beszéltünk róla,csak láttam a fekete pontokat,éreztem ahogy nő ki és szúrós,de sosem zavart.Aztán picit később már megnyílt előttem,látván,hogy ez nekem nem okoz gondot.
Ez csak szőr. Ha annyira zavar, majd felnőtt korodban véglegesen eltávolíttatod. Egyre olcsóbbak a lézeres szőreltávolítási módszerek.
Nem fogok hazudni, lesznek emberek akik megjegyzéseket fognak rád tenni azért mert szőrös vagy, függetlenül attól hogy ez nem a te hibád de az is tény hogy olyanok is vannak akik elfogadnak így.
Mindazonáltal a véglege szőreltávolítás már teljesen elterjedt dolog szóval végső megoldásnak ott lesz az. Egyelőre nem olcsó de idővel az lesz. A PCOS betegek is sokszor élnek a lehetőséggel mert a hormonkezelésnek sok mellékhatása van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!