Mennyibe kerülne mejavíttatni egy fejhallgatót? Az a baj vele, hogy igazgatni kell a kábelt, hogy szóljon. Megtört a kábel?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 17:17
1/5 anonim válasza:
Igen, megtört a kábelt, a sérült szakaszt ki kell vágni, aztán mehet tovább a következő sérülésig és akkor a sérült szakaszt ki kell vágni...... stb.
2/5 anonim válasza:
attól függ, hol laksz. Ha bp-en, akkor megjavítom neked.
3/5 anonim válasza:
Első válaszolóhoz,hozzátenném hogy igen,sérült részt kikell vágni,és mindkét végén a kábeleket megkell blankolni,és úgy összetenni hogy megcinezed,na már most gondolom ha jobb fülesed van (5,1 - 7.1) valami ilyesmi,akkor fölösleges mert kb abba az 1kábelba ha megmondod találsz kb 16különböző kábelt és azt nagyon nehéz megcinezni az összeset,és nagyon hamar szét is jön,tapasztalatból beszélek nekem igy ment tönkre egy 5-6éves Sharkoon 5.1-es füles,szóval inkább jobban jársz ha veszel egy másikat remélem segitettem.
4/5 anonim válasza:
1-2 hülye szót beleirtam,bocs este van.
5/5 anonim válasza:
Igaz, nehéz forrasztani, de kb. 4-et javítottam sikerrel, olyan még nem volt, amit nem sikerült....
De lehet újat is venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!