Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Unalmas az életem mit tegyek?

Unalmas az életem mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csak az idegesség jut semmi kellemes izgalom és elegem van így nem lehet élni..18/L
2014. jan. 5. 22:58
1 2
 11/17 anonim válasza:

Ez már nagyon OFF, de írom.

Ja és ez a tipikus a mai világban, ha valaki valakinek is segítene az egyből rossz meg csajozni akar...

Ha tudsz értelmes választ írni akkor ne hurrogj le, hanem ne is írjál semmit.

2014. jan. 5. 23:29
 12/17 anonim válasza:
Menj el szórakozni. Mozi vagy valami ami érdejel. Ha van kutyád akkor sétáltasd néha. Az a lényeg szerintem, hogy sok változatos dolgot csinálj.
2014. jan. 5. 23:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Nézd, ezer dolog van, ami az unalmat elűzheti.

Mosogass el, főzz valamit, takaríts össze, tanulj meg egy nyelvet, járj el valamilyen érdekes tanfolyamra.

Esetleg hétvégente segíts egy kutyamenhelyen etetni, vagy idősotthonban beszélgess a nénikkel, bácsikkal. Keress valakit, aki a környezetedben rászoruló, és apróságokkal segíts rajta, például vásárolj be neki.

Ezer dolog van, amivel az élet izgalmassá, érdekessé, és értékessé tehető.

2014. jan. 5. 23:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen de az ilyen dolgok már megvannak tanultam egésznap,takarítottam meg ilyenek de ettől nem leszek boldog és nem érzem hogy pótolná a hiányt.. csak hát nem tudom mi hiányzik..
2014. jan. 5. 23:38
 15/17 anonim ***** válasza:

Sokszor az hiányzik csak, hogy megtanuljuk értékelni azt, amink van.

Nem véletlenül mondtam a kutyamenhelyt vagy idősotthont. Mi a gimnáziumban anno egy beteg kisgyerekekkel foglalkozó intézményben dolgoztunk, foglalkoztunk az értelmi sérült gyerekekkel. Az ilyen élmények mindig elgondolkodtatják az embert.

Vagy például segíthetsz ételt osztani a hajléktalanoknak a Baptistákkal.

Ha önzetlenül adsz, valami olyat kapsz vissza az élettől, amit nem lehet elmondani.

2014. jan. 5. 23:43
 16/17 anonim ***** válasza:

OFF, ha már vitát szítottam. Nem az a baj, hogy segíteni akartok (ne manipuláljátok az álláspontomat!) hanem azt találtam röhejesnek, hogy rögtön privátba próbáltátok csábítani a bajba esett leányzót, hiszen a ti életetek biztosan annyira sikeres, hogy a publikum véleményére már nincs is szükség. Aha.

Hogy kiegészítsem az előző tanácsomat: 18 évesen nyílik meg rengeteg lehetőség, tanulj szakmát, menj el önkénteskedni afrikába, vagy csak pörögj a környezetedben amit ismersz, ott alapíts ötletes vállalkozást, stb stb. Az egy jó jel, hogy unatkozol, mert talán motivál, hogy kezdj valamit az életeddel amikor még nem késő. Mivel nem adtál konkrétumot, ezért ennél konkrétabb tanácsot sem lehet adni.

2014. jan. 5. 23:44
 17/17 anonim válasza:

OFF

Oké, én mondtam, hogy ne írjon ha nem akar. Csak egyszerűbb segíteni valakin, ha tudod, hogy mi baj pontosan. Ha nekem gondom van én nem mesélném el ország-világ előtt, de privát üzenetben egy pár embernek igen.

Ez rossz hasonlat, de pl ha én annyit írnák, hogy nem indul a számítógépem. Akkor meg kéne keresni, hogy mitől nem indulhat.

2014. jan. 6. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!