Mi az élet értelme?
Figyelt kérdés
Előttem milliárd évek. Két nevezetes légvételem, az első és az utolsó között mi a teendő? Utánam milliárd évek.2014. jan. 3. 20:49
11/20 anonim válasza:
Nekem 665,4 jött ki.
Amúgy az élet értelme: 30 SECONDS TO MARS.
Cső.
13/20 W_Gyuri válasza:
Az is lehet az élet értelme, hogy azt tesszük az életünkben amit a Teremtő Isten elrendelt nekünk.
Csak meg kell találni ezt a feladatot vagy célt,
és minden egyenesbe jön :).
14/20 anonim válasza:
Akkor nekem a Teremtő Isten 400 Ft os órabért és egy végtelenül unalmas munkát szánt, amit bármelyik csimpánznak be lehetne tanítani.
Akkor most Isten vagy kr.va vicces és nekem nincs humorérzékem, vagy szadista!
15/20 W_Gyuri válasza:
Én is 400 Ft-os órabérért dolgozok, a minimálbért alig lépi át pár ezer forinttal a fizetés évek óta, és én is monoton munkát végzek, viszont a JóIsten megsegíti az embert így vagy úgy, csak észre kell venni, bár azt vettem észre hogy ahogy telik az idő ezeket a jó dolgokat egyre nehezebb észre venni.
16/20 anonim válasza:
Az, hogy rájöjjünk, mindannyiunknak van valami "küldetése" a földön. És e szerint éljünk.
Valamint, a lényeg, hogy megtaláljuk önmagunkat, és igy megtaláljuk életünkben a célt is.
17/20 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem az az élet értelme, hogy adóalanyok legyünk?
2014. jan. 5. 02:23
19/20 anonim válasza:
42 a végső válasz ugye . Válasz az életre a , világegyetemre meg mindenre. Igen ezt mindenki tudja , de mi a végső kérdés? Na ez az élet értelme. Erre a kérdésre a válasz, ami egy kérdés...
20/20 nyarierik123 válasza:
Az én életem értelme: pc játékok forever!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!