Jó év volt 2013?
Figyelt kérdés
összességében hogy értékelitek, jól alakult az évetek?2013. dec. 31. 22:42
1/14 anonim válasza:
jól alakult, megismertem a barátnőmet, és lényegében összejött minden amit elterveztem, remélem másnak is sikeres volt az év! :)
de ha nem nem kell csüggedni, nyakunkon a 2014! :)
B.Ú.É.K mindenkinek! :)
3/14 anonim válasza:
voltak jo pillanatok is.. de tobb volt a rossz...
4/14 anonim válasza:
Unalmas, rossz év volt, az életem egyre jobban romokban hever, a 2014től se remélek semmi változást. A legrosszabb, hogy még próbálkozok is jobbá tenni az életemet, de nem sikerül, akármit csinálok.
5/14 anonim válasza:
Lehetett volna jobb...
2014 más lesz, tenni fogok róla:)
6/14 anonim válasza:
Egy rakás sz@r volt, ugyanolyan mint a többi. Következő remélem jobb lesz.
7/14 anonim válasza:
Háát nem tudom. Az is sokat elárul asszem, hogy most az utolsó nap is itthon ülök. De reméljük a következő jobb lesz. :)
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
8/14 anonim válasza:
Tré volt, pár jó pillanattal. Remélem jövőre minden összejön, bár tavaly ilyenkor is ezt reméltem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!