Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők mi szerint választanak...

Bann Shift Dell kérdése:

A nők mi szerint választanak párt?

Figyelt kérdés
Csak mert pár béna csávó elemeli a legjobb nőket, lányokat és ez elég érdekes... szóval 0 sárm hogy = sexy lány?

2013. dec. 30. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egy alap külső feltétlen kell-hazudik,aki ezt tagadja.

Ezen felül ha megfog a kedvességével és/vagy humorával,akkor már simán nyert ügye lehet.Nem kell feltétlen 185 cm-es izmos Adonisznak lennie...

2013. dec. 30. 18:25
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

a nőket is érdemes két csoportra osztani:

A: ostoba naiv liba, akit két sablonos bókkal meg lehet fektetni.

B: tapasztaltabb, értelmes lány, aki ismeri a férfiak elcsépelt trükkjeit és hosszú távon gondolkodik.

az A-nak elég egy kis villogás, a felszín, és rögtön odavan a csákóért, a B pedig ésszel választ, és jobban megismeri a fiatalembert mielőtt kapcsolatot kezd vele.

engem az intelligenciával lehet a legjobban levenni a lábamról. persze én is voltam naiv kislány, akit elvakított egy jóképű gyerek még anno, viszont azóta tudatosan olyan pasikkal kezdek, akik külsőleg nem annyira jönnek be, mert akkor semmi nem befolyásol, csak a személyiségre koncentrálok.

lehet mások szemében ez úgy tűnik mintha a béna csávó kellene, de korántsem így van.

2013. dec. 31. 00:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez úgy hangzik mintha minden nő naiv liba lenne, csak van aki ezen tovább tud lépni.
2013. dec. 31. 08:20
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Valamennyi külcsín mellett nagyon sok humor kell. A humornak alapfeltétele, hogy vágjon az ember esze, és ez az, ami igazán bejön a csajoknak. Persz ez csak akkor látható, ha a pasi megfelelő magabiztossággal tudja magát tálalni.

Csak a sikertelen lúzerek agyszüleménye, hogy MINDEN csaj a pénzre bukik. Előfordul, de egyáltaln nem jellemző.

2013. dec. 31. 16:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Fontos a külső is - vonzódni tudjak hozzá - és a belső is. Fontos, hogy "vágjon az esze", ahogy írták előttem és, hogy kedves, megbízható legyen. Legyen benne valami, ami megfog.
2013. dec. 31. 16:34
 16/17 anonim ***** válasza:

két csoportra lehet osztani a nőket is, de itt most olyan tulajdnoságokról van szó amikkel MINDEN nőt le lehet venni a lábáról

fontos a külső, hogy tudjon vonzódni hozzád, de ez nem jelenti azt, hogy olyan jóképűnek kell lenned, hogy a csaj már egyből felfigyeljen rád

a belső az ami megszépít téged a csaj szemében

2014. jan. 1. 21:53
 17/17 anonim válasza:
Erről nem kell regényeket írni! Szerintem az a fontos h a fiú alapból milyen és h a lánynak mi tetszik! Én úgy gondolom h vkinek az tetszik aki hasonló (pl. gondolkodású), mint ő!
2014. jan. 12. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!