Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a következtetésetek arról...

Mi a következtetésetek arról hogy 16 éves létemre mesét és régi filmeket nézet a tv-ben? :D

Figyelt kérdés

Lány vagyok egyébként ... Tudom hogy retardált dolog de egyenesen utálok filmeket nézni már.. volt egy kedvenc sorozatom 4 évvel ezelőtt, azóta egyet se nézek.

Ha mégis nézek filmet akkor 2000 előttieket és főleg olyanokat amiben furcsa stílusban színészkednek.

Mesékben főleg régieket, de újakat is nézek és teljesen lekötnek ellentétben a filmekkel :D

Anyámat megkérdeztem erről és azt mondta hogy azért van ez mert hülye vagyok és nem akarok a valósággal találkozni a tv-ben és ezért van az is hogy nem tanulni járok iskolába csak szórakozni az ismerőseimmel.

Most ez komoly? Ilyen egyszerű a válasz erre? :D Szerintem azért már tudok valamit arról hogy mi van a valóságban, mivel meghalt az apám, legjobb barátnőm anyja meghalt és szerintem ennél jobban nem lehet megtanulni azt hogy nem szép a világ enyhén szólva. Egyszerűen sz..rok arra hogy más kitalált forgatókönyves problémáit is nézzem és hallgassam a tv-ben, mégis ezt a véleményt kaptam anyámtól. Ennyire számít az hogy mit nézek a beszélő mozgóképes dobozban?

Aki nem ismer (itt úgy gondolom senki ..remélem:D), annak mi az előítélete arról hogy ilyet bámulok a tv-ben? Csak érdekel :)

2013. dec. 30. 10:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ezt a rengeteg választ !! :)

Hát engem már egy pár éve nem tekintenek mások gyereknek, testvéremmel ugyanígy volt amikor már ennyi idős lett. Elég furcsa és szétesett a család, iskolában ugye tanulás terén évről évre nagyobbak az elvárások, azért érzem hogy 2 hónap múlva 17 leszek utána meg hamar 18 :( de azért köszönöm ezeket a válaszokat hogy ennyi idősen ez normális.

Szoktam én híradót is nézni, hát borzalom az egész hogy mire képes egy normálisnak született ember néha :/ (mármint gyilkosságok, gyerekes szülők öngyilkossága, ezekre gondoltam) engem inkább a kitalált történetes erőszak nem érdekel, a "valóságshow" meg...nézze aki kitalálta meg vegye fel videóra és nézze vissza még ötször, csak ennyi legyen a büntetése.

Apám is szívesen nézett mesét és nem csak akkor amikor velünk nézte :D Nyílván mindenki néz, csak furcsának találom hogy engem ez köt le a legjobban, de köszönöm a válaszokat :)

2013. dec. 30. 11:32
 12/18 A kérdező kommentje:

"A 2000 előtti filmek régiek ..."

Na jó azért nem :D Ezzel csak annyit akartam hogy a régi az nálam nem fekete fehér. Én különbséget teszek a 80-as 90-as filmek és a maiak között. :)

2013. dec. 30. 11:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy 16 évesnek persze, hogy régiek a 2000 előtti filmek. Pedig, kislány, az igazi régi filmek, amelyeket valóban annak nevezünk, azok az 50-es, 60-as, 70-es évek fekete-fehér filmjei, mert az 50-es években kezdődött a magyar televíziózás, akkor láthattak először tévéfilmet. A többi csak neked régi.
2013. dec. 30. 12:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az a régi, a többi meg csak nekem meg a korosztályomnak, de már 2014 lesz, egy 94-es film is már húsz éves, ami nem kevés idő.
2013. dec. 30. 12:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Arról mi a véleményed, hogy én 22 ÉVES FIÚKÉNT meséket nézek ?:D Hazajövök a munkából és megy a Disney,Nickoleodeon akármilyen mese csatorna :D Képes vagyok 13 éves tinilányoknak való akármit is megnézni :D De ettől függetlenül attól nézek jó filmeket, sorozatokat is.. :)
2013. dec. 30. 13:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja és édesapám 46 éves és minden reggel felkel, hogy megnézze a hupikék törpkéket, csak meséket, vagy régi filmeket tud ő is nézni :)
2013. dec. 30. 13:29
 17/18 A kérdező kommentje:

Az a véleményem hogy testvérem 20 éves barátjával tavaly együtt néztük a Maja a méhecskét :DD

Hupikék törpikék az jó volt, főleg a zenék, jobban rappelnek benne mint néhány nagy név :D Az én apám is szerette ezt, de a kedvence a Mekk mester volt :D Öröklődik ez. :D

2013. dec. 30. 14:06
 18/18 Kini :)) ***** válasza:

A világon semmi probléma nincs ezzel, mindenki más. Én is totál más filmeket nézek, mint a többiek. Kb a mostani "menő" filmek közül, amit minden kicsi tini megnéz, egy darabot nem láttam, és be kell valljam, nem is érdekelnek. Téged, biztos, a régi filmek valamiért jobban megérintenek. Tetszik a rendezés, jobban kedveled a stílust, a színészeket, vagy hasonlók. A mese nézés meg csak kikapcsolódás. :)

15/L

2013. dec. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!