Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Közel 30 évesen gáz a csikizés?

Közel 30 évesen gáz a csikizés?

Figyelt kérdés
Attól félek, hogy ez nagyon dedós dolog már ilyenkor...
2013. dec. 27. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy dedós. Nyilván ahogy idősödik az ember, úgy átértékelődik a szerepe a csikizésnek, de sosem lehet kinőni belőle, csak egyre jobban meg kell válogatni, hogy mikor és kivel csinálja az illető.
2013. dec. 27. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a dedós, hogy erről így gondolkozol
2013. dec. 27. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
25 leszek és még mindig csikiznek :D Nagyon csikis vagyok és élvezik az emberek. Én már néha nem annyira :D
2013. dec. 27. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, ez jó kérdés... :D Hirtelen azt hittem, hogy alvajáráskor én tettem fel a kérdést. :D Nem az, szerintem semmi dedósság nincs benne. Én is lassan 30 vagyok, de fogjuk rá, hogy élvezem a csikit :D Párom is mindíg azzal bacogat, meg a 7 fogással, ami néha 77 fogás... :D
2013. dec. 27. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt hogy ez dedós vagy infantilis szokás, azok találták ki, akiknek nem volt soha annyi érettségük, hogy felnőttként, párkapcsolatban kipróbálják. Persze más az iskoláskori csikizés, mint felnőttként, párkapcsolatban, erotikus, szex előjátékként, amiről tudjuk, hová vezet, ha van idő és körülmény. 70 felé is csináljuk, persze már nem olyan hevességgel, de még tudjuk a másik érzékeny pontjait, és élünk velük!!!
2022. okt. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!