Gitárosok! Ha utcán viszitek a gitárt akkor mennyire ellenőrizgetik hogy mi van a tokban?
Figyelt kérdés
Igazából nem gitárhoz kéne, hanem egy ismerősömmel hobbiból nekiálltunk kardokat és egyéb középkori fegyverek utánzatait gyártani. Csak saját szórakozásra. És bár eddig is mindig szabályszerűen hordtam, de sokszor megállított a rendőr. Mindig kimagyaráztam és továbbengedett úgy hogy az adataimat felvette a biztonság kedvéért. Viszont a jövőben valahogy szeretném ezt elkerülni. Titeket mennyire szoktak megállítani/ellenőrizni? Kemény toknál? Puhánál?2013. dec. 24. 23:04
1/5 anonim válasza:
Hát engem még soha nem állítottak meg emiatt. Egyszer kérdezte meg egy hajléktalan, hogy "mi van ebben, zongora?" :D
2/5 anonim válasza:
Még soha nem ellenőrizte senki, hogy mi van a tokjában. Mit gondolsz, a régi gengszterfilmekben miért mindig gitártokban vitték a gépfegyvert? ;)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Viszont pont azért gondoltam hogy rászállnak a gitárosokra, mert szinte minden filmben gitártokban hordják az illegális cuccokat. :D Köszi szépen a válaszokat.
2013. dec. 25. 17:51
4/5 anonim válasza:
Azért a terepszínű gatya nem biztos, hogy jó ómen :)
5/5 anonim válasza:
Van jobb dolguk is a rendőröknek (legalábbis elvileg :D ), mint a gitártokokat kinyittatni. Amúgy hogyha ki akarja nyittatni, akkor még azzal a szöveggel is bepróbálkozhatsz, hogy egy többszázezres vintage akusztikus gitár van benne, és hogyha a tok hideg utcán kinyitása miatt kár keletkezik benne, akkor kénytelen leszel beperelni a rendőrséget kártérítésért. Ezután kétszer meggondolja, hogy annyira látni akarja-e, ami benne van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!