Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan életkor, ami fölött...

Van olyan életkor, ami fölött szerinted nem kéne már, hogy valakinek poszterek legyenek a falán?

Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.Bár ez attól is függ, hogy mit ábrázol a poszter, de úgy nagy általánosságban nem.
2013. dec. 24. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 42, de még most is kint van nekem freddy mercury posztere, na meg elton johné is. Imádom őket nagyon tehetségesek. Szerintem teljesen normális ez így.
2013. dec. 24. 20:08
 3/7 anonim válasza:
Van olyan életkor bizony! És szerintem olyan is, amikor a közel 50 éves vén k-nak, nem kellene discoba járniuk 20 éves fiúkat felcsípni.
2013. dec. 24. 20:39
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, és elárulod, hogy szerinted mi ez az életkor? Köszi a válaszokat.
2013. dec. 24. 20:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, és poszter alatt ilyen ismert emberekre gondoltam.
2013. dec. 24. 20:44
 6/7 anonim válasza:
Szerintem nincs egy konkrét "mostmár nem lehet poszter a faladon" határ... Valaki nem tesz fel posztereket, valaki pedig igen. Ez emberfüggő. Ha meg valaki 65 évesen is posztert tesz a falára, tegyen. Semmi gond nincs azzal.
2014. jan. 1. 13:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.
2014. jan. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!