Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire romlott a...

Tényleg ennyire romlott a társadalom?

Figyelt kérdés
8-Adikos fiú vagyok. nem szoktak a dolgok érzékenyen érinteni de ez most megdöbentett. Tehát az történt hogy az iskolámba egy férfi kistanár megrakott egy 8-adikos lányt. Ez számomra felfoghatatlan. hogy lehet egy tizenéves lánynak ennyi esze,a kistanárról ne is beszéljünk....
2013. dec. 18. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Jól tette. Hol itt a probléma?
2013. dec. 18. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Tényleg elég undorító! Főleg a tanár részéről! A lány pedig valószínűleg menőnek érzi magát ettől, pedig, az ilyen férfiakat, a korabeli nők eléggé megvetik, és max ilyen kis csitriknél tud menő lenni...
2013. dec. 18. 22:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen úgy látom tényleg ennyire romlott a társadalom... ahol le se szarják hogy egy 30 éves férfi megkefél egy 14 évest
2013. dec. 18. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Figyi. Ez egy tanár. Az meg egy idióta pi csa. Utóbbi pedig másból úgyse fog tanulni, csak ha jól megkúrják párszor, aztán rájön. Legalább előbb lesz belőle értelmes ember. Sokkal előbb.

A tanár csak a munkáját végezte.

A mai kis fiatal tinikkel amúgy tényleg bajok vannak. Komoly bajok.

2013. dec. 18. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond, az a csaj szerintem nem éri meg a 20 éves kort mert belövi magát, elcsapja a vonat, alkoholmérgezés, aids, tripper, kankó, szifilisz.. valami majd elviszi. Nem kár érte, ne aggódj. A tanár csak ürített. Én is meghúznám ha nagyon kelletné magát a kiscsaj. De amúgy te honnan veszed ezt? Láttad? Mert kitalálni bármit lehet és megint más ami történik.
2013. dec. 18. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:

amikor én voltam 8.os,kb 20 éve,akkor a lány osztálytársaimat 1-2 kivételtől eltekintve már legalább 1 éve megdugták,vagyis 13 évesen.

amúgy meg régen 14 évesen már férjhez adták a nőket és szültek.

sőt az első menzesztől számított nőnek és úgy adták férjhez.

magad miatt aggódj,felesleg ezzel foglalkoznod,igen valószínű,hogy nem történt erőszak.

2013. dec. 19. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!