Szerintetek hogyan legyek kalóz? Már irtam ki egy ilyen kérdést de csak zömében komolytalan, ostoba válaszok jöttek . De hogyan legyek akkor az?
- itt azt irják , hogy a 21.században is nagy gondot jelentenek , tehát még vannak . Melyik országból induljak ? Hogyan csatlakozzak hozzájuk ? Leérettségizzek és utánna vagy 8 osztály után ? Jól megszedem magam pénzel , akár erőszak árán is . Most 8.-os vagyok általánosban , Ti mit javasoltok ?
Mivel csak 8-os vagy még van időd még egyszer ezt átgondolni...
Amúgy vannak igen, pl. Szomália környékén, de nehogy úgy képzeld el őket mint a mesékben, hogy halálfejes zászlós hajóval cirkálnak és este meg rumot vedelnek... Egyszerű tolvajok, akik ölnek a pénzért, váltságdíjat szednek a hajóktól és hasonló dolgok.
Komolyan ilyen akarsz lenni?
Ha tetszenek a kalózos dolgok, menj el történésznek vagy ilyesmi.
Mert a kérdésed is komolytalan és ostoba.
Nem kételkedem az elhatározásod komolyságában,csak ez épp olyan amikor 14 évesen én arról ábrándoztam hogy űrhajós vagy hajóskapitány leszek. Valószínűleg kissé másképp érzékeled a valóságot, mint a társadalom korosabb tagjai és ez verte le náluk a biztosítékot.
Nos a a kérdésedet a valósághoz igazítva mondjuk ha azt kérdezted volna hogy milyen iskolába kell menjek ha hajózással szeretnék foglalkozni, annak már van realitása.
Budapesten van ilyen hogy: Magyar Hajózási Szakközépiskola
Itt a linkje:
Sajnos "kalóz" szakmát nem oktatnak de "matróz-gépkezelő"-t igen. Reméljük az ott eltöltött évek némileg kupálnak majd a realitásérzékeden.
Ne tedd. Ha elkapnak, valamelyik fejlődő ország börtönében találod magad, nem éppen luxus körülmények között, csúnyán végezheted...
Ha vonz a hajózás, a tengerek világa, akkor inkább az előbbi hozzászóló tanácsát követném a helyedben. Fiatal vagy még nagyon, változhatnak még az elképzeléseid.
Ahoy tengerész. Csatlakoznék hozzád. Ki kell menni nemzetközi vizekre és akkor lehetünk kalózok. Veszünk egy kis tengeri vitorlást és megtámadjuk a nagyobb hajókat. Ezt úgy lehetne hogy teljesen önellásoddjuk meg toborozzunk stb... Addig is töltsd le a Sea of Thieves nevő kalózos játékot. Ott gyakorolhatsz. Nagy a gépigénye de amúgy játszható olcsó kártyával is egész jól. A leendő kalózhajónkon találkozunk. Ui: Nemzetközi vizeken nem vihetnek börtönbe mert nem vonatkoznak a szabályok ránk.
-Lord Csanika08
(kalóznév)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!