Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki utálja a gyerekeket/babákat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy én is voltam gyerek, de ez nem érdekel. A 8-9 évesekkel már nincs bajom (bár hosszútávon velük sem szívesen vagyok), de az egészen pici babáktól feláll a szőr a hátamon. Idegesítőek, bőgnek, a hangjuk, az arcuk, a koordinálatlan mozgásuk, az elveszettségük, mindenük egyszerűen irritál. Nem akarok hozzájuk érni sem. Meg az is idegesítő, hogy ha egy ember meglát egy babát, egyből mosolyog meg idióta gügyögős hangokat ad. Szerintem egy kiscica sokkal aranyosabb. És eddig azt vettem észre, hogy általában a babák sem kedvelnek engem :D De ez mellékes. Más is van így ezzel? Szerintetek ez milyen tulajdonság? Rossz? 17L
2013. dec. 13. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Vagy védekezz de nagyon vagy had a gyereket a kórházba...
2013. dec. 13. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Megértem őket. Én ugyan nem utálom a babákat, de nem is nagyon kedvelem, nem tudok velük mit kezdeni. Aranyosak, de csak úgy messziről. Ez a gügyögés meg pláne nem megy. Szinte az összes ismerősöm, ha meglát egy kisbabát, majd' elolvad, meg össze-vissza gügyög. Én annyival elintézem, hogy "aranyos".

Már egész kiskoromban sem szerettem játszani a csecsemő kinézetű babákkal a többi lánnyal ellentétben. Pedig semmi rossz családi hátterem nincs a szüleimmel sem rossz a kapcsolatom, szóval semmi különösebb oka nincs.

Én is azt vettem észre, hogy engem sem szeretnek a gyerekek. Mondjuk mit is szeretnének rajtam, ha hozzájuk sem tudok szólni? :D

Nem tehetek róla, ez van.

35/N

2013. dec. 13. 17:23
 3/6 walk w1th mee ***** válasza:
100%

EGYMÁSNAK TEREMTETTEK MINKET KÉRDEZŐ:D

énis igy vagyok,rokonok gyerekeit még el-el tűröm,kedvesnek teszem a látszatot..de másképp utálok foglalkozni velük egy bizonyos szint után

2013. dec. 13. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Látom itt most jól egymásra találtunk. Én is ebben a helyzetben vagyok. Nem utálom óket,hisz nem tettek nekem semmi rosszat,egyszerűen csak nem szeretem őket,nem tudok hogy viszonyulni hozzájuk. A testvéremnek nem rég lett gyereke...már 2 éves de még máig nem fogtam meg a kezét,nem vettem ölbe...stb. Amikor meg ott hagynak vele olyan kellemetlen helyzetbe hoznak,mert fogalmam sincs hogy mit szóljak hozzá,vagy mit csináljak.

Azt azért hozzátenném,hogy nekem sem volt semmi olyan dolog a családban ami ezt kiváltotta volna,az igaz,hogy kiskoromban is inkább(sőt) a legókkal,autókkal,dinókkal játszottam vagy ha tehettem kint voltam a természetben bunkert építettem vagy fára másztam.Szóval egy a lényeg nem babáztam. Ahogy észreveszem azok akik már kis korukban sem babákkal játszottak,azok lesznek ilyenek mint mi(legalábis egy pár ismerősöm ilyen)

Egyébként engem sem csípnek a gyerekek. Hát ez van el kell fogadni,úgysem szeretnék gyereket,nem vagyok az az anyás típus,nem tudnám megadni azt ami kell neki az ép fejlődéshez.

19/L

2014. jan. 7. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Kétlem, hogy rossz tulajdonság lenne, inkább neutrális, de sok dolgot elmond a személyiségről. Én személy szerint ki nem állhatom a babákat és a kisgyerekeket, persze mindig erőlködve jópofizok amikor valamelyik rokonom majmával kell foglalkoznom. Undorítónak és irritálónak találom őket, hogy összeszarják a saját ágyukat, folyik a nyál és a takony az arcukról, hogy képtelenek és napi 24 órában vigyázni kell rájuk mert mert elesnek még a küszöbben is, és nincs kifejlődve az ítélőképességük, azt gyűlölöm leginkább amikor egy gyíkot vagy békát kínoznak, én elveszem tőlük és elengedem erre meg elkezdenek bömbölni és én leszek a bűnős. Lehet hogy csal azért vagyok ilyen mert a népes rokonság miatt (félcigány vagyok) rengeteget voltam kisgyerekekkel, és elég irritáló tud lenni amikor telefonálsz és egy kétéves kis cigánygyerek (akinek egyébként nem is ismered a szüleit) spontán fejbeüt egy fadarabbal.

Ha lesz gyerekem valszeg máshogy fogom látni a dolgokat, de addig marad ez így. 16f

2014. jan. 26. 22:41
 6/6 anonim válasza:
73%

5.-el teljesen egyet értek én is utálom a kicsiket,számomra visszataszítóak a nyáladzásukkal meg a visításukkal.

17f

2021. jan. 11. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!