Mit szólsz hozzá, hogy egy nőnek nyolcszor annyi esélye van, hogy férje vagy élettársa ölje meg, mint egy idegen támadó?
Megéri megnézni!
Mit szólsz ezekhez a tényekhez?
A férj otthon vert már meg Téged?
Volt már olyan, hogy Téged vagy a gyerekeidet megerőszakolt a férjed?
Volt már olyan, hogy férjed elvette a fizetésed és elköltötte?
Volt már olyan, hogy férjed bezárt a szobába?
Biztos sok pénzt kellett ölni a cuki kis grafikákba.
Azt szólom hozzá, hogy egy összetett társadalmi problémának kiemelted egy részét. Aztán tartod ott a levegőben és várod, hogy mit szólunk.
Az éremnek két oldala van, a családon belüli erőszaknak pedig sok. Tájékozódj.
A kérdésedre: ez senkit sem lep, aki alaposan végiggondolja a dolgot.
A kifejtésben feltett többi kérdésed pedig szerintem csak provokáció. Most azt várod, hogy felírjam egy táblára, hogy "Elég volt a férfiakból!" és menjek tüntetni?
Olvasnivaló:
Miért ütnek?
A kutató szerint a családon belüli erőszak a legtöbb esetben hasonló mintákat követ. Nálunk, Magyarországon a családfenntartó, általában a férfi elveszti állását, emiatt a család anyagi biztonsága veszélybe kerül. Ez frusztrálja a nőt, aki egyre nagyobb nyomást gyakorol a férfia. Az sokszor az alkoholba menekül, állandósulnak a viták, és ez vezet a fizikai erőszakhoz.
"Nyomorodj ketté"
Ez jó, ezt még nem hallottam. És egyet is értek.
Mi az hogy a magyar férjek verik így a feleségeket? Mi az hogy "Ti" a megszólítás?
Ezt így minden magyar férfi nevében: Kikérjük magunknak!
Te beszélsz arról, hogy a magyar társadalomban kik mennyire utálják egymást, amikor pont te sérted meg ezzel a magyar férfiak 99,9%-át, és amikor pont te szítod a legnagyobb feszültséget?
Soha egyetlen nőt sem bántanék! Ezt vésd a fejedbe! Legközelebb ezt idézve írogassad az ostoba cikkeidet!
A hozzád hasonló, uszító kígyóknak "köszönhető" ez a sok ellentét a magyar, sőt minden társadalomban!
Ó, olvassátok el a 13-as kommentet, és nyilvánvaló: a kérdező egy vallási fanatikusba oltott hibbant, férfigyűlölő feminista, alighanem, ha tehetné, a partenogenezist is kötelezővé tenné a szaporodáshoz a férfiak helyett.
Én sajnálom szegényt.
Tényleg, kérdező, azt tudtad, hogy nem "a férfiak" miatt van hideg télen? Lehet, hogy most újat mondtam...
Csak az az ember tud megölni, aki kapcsolatba kerül veled. Akivel soha nem találkozol, az nem is fog megölni.
Márpedig általában mindenki a házastársával van a legközelebbi kapcsolatban, gyakorlatilag vele él.
Ez egyszerű logikai tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!