Anja Edin lábszárán van egy tetoválás. Mi van ráírva?
Itt van egy kép a csajról hátulnézetből. Ott látszik a lába. Bár az nem kivehető pontosan,hogy mi van ráírva. De szerintem nem az,amit az 1-es válaszoló írt.
A jobb alkarján pedig tényleg fearless van. Angolul a fear félelmet jelent. Ebből következik,hogy a fearless pedig félelem nélkülit. Vagyis: bátor,rettenthetetlen. De ez Nála amúgy már egyfajta világnézet...
Na,még egy kicsit utánanéztem neked: Law of attraction. Ez van a lábán. Ez azt jelenti: A vonzás törvénye.
Aztán van még elvileg a lapockáján is egy latin mondat: Credo quia absurdum est. Lefordítva kb:Hiszem,mert ez képtelenség. Valami olyasmit akar jelenteni burkoltan,hogy a hit fontosabb,mint a józan ész.
Aztán a bal felkarján meg valami motívum van,ami szintén jelent valamit,de ez már meghaladta a képességeimet,mert a norvég tudásom jelenleg még nem tart ott. :D
Amúgy az infót innen vettem: [link]
Remélem,segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!