Hogyan kell beszélgetni?
Figyelt kérdés
Én nem igazán tudok folyékonyan beszélgetni, Tudjátok amikor alig tudtok szóhoz jutni egymástól olyan jól gördül a bezsélgetés. Barátaim sincsenek.2013. nov. 19. 18:03
1/5 anonim válasza:
próbáljatok közös nevezőt találni
olyan témáról beszéljetek, ami mindkettőtöket érdekel
ne eldöntendő kérdést tegyél neki fel, mert azt letudja egy nemmel vagy igennel és kész
olyat kérdezz, amire hosszasan kell válaszoljon
2/5 A kérdező kommentje:
Tudsz példát mondani?
2013. nov. 19. 18:18
3/5 piriiiiii válasza:
Nem a beszélgetés módja nehéz, hanem a jó beszédtárs megtalálása. Van, akivel egyfolytában beszélnék mindenféle dologról, és be nem áll a szánk, de van, akivel egy séta közben hatalmas, kínos csendek vannak...
De fontos, hogy nézz a szemébe, ha beszélsz valakihez, és hogy megtaláljátok a közös témát.
4/5 A kérdező kommentje:
A szembe nézés miért fontos? Én sose tudok senki szemébe nézni.
2013. nov. 19. 18:22
5/5 piriiiiii válasza:
Van, hogy nekem is nehezemre esik, mert zavarbajövök, de fontos, hidd el. Ez is egy biztos kapcsolatteremtés. Van egy osztálytársam, aki SOHA, ismétlem, SOHA nem néz a szemembe, amikor hozzám beszél, és bár tudom, hogy nála nem azt jelenti, de olyan érzés, mintha nem volna kedve velem beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!