Megölnétek valakit, ha biztosan tudnátok, hogy nem vonnának titeket felelősségre emiatt, szóval büntetlenül?
Ha igen akkor milyen nemű/korú embert választanátok áldozatotoknak és milyen módszerrel végeznétek vele?
Ki is fejthetitek, ha akarjátok.
A teljes kép érdekében kérlek írjátok oda a nemetek, korotok, köszönöm.
Meg, de többet nem akarok erről beszélni, mert ki tudja mi lesz még..
22-es osztrák 10 lövetüvel köszönnék meg neki minden jót, amit ellenem és a családom ellen elkövetett az elmúlt 15-20 évben.
Igen. Késsel vagy elvágnám a torkát vagy leszúrnám. Vagy vízbe fojtanám. Esetleg lelőném. Még úgyse lőttem és érdekel, hogy milyen lehet. Ja meg még a bombát is kipróbálnám. Persze mindezt csak akkor ha nem lenne semmilyen következménye :)
21/L és nem vagyok pszichopata :)
#29 vagyok asszem ez az a video, de regizni kell az életkor miatt hogy megnézhesd :(
Abszolút nem vagyok pszichopata, empatikus vagyok. Most is itt szomorkodom a szobámban amire egy pszichopata nem képes.
A pszichopátia egy agyi rendellenesség ami az agyi érzelemközpont inaktivitásakor lép fel és az érzelmek teljes hiányát okozza. Jár némi személyiségváltozással is.
Amire ti gondoltok az a pszichotikus de az sem vagyok mert akkor már öltem volna. Miért olyan nehéz elhinni, hogy vannak olyanok akiket érdekel ez a téma? Az öncélú gyilkolás képessége az egyik legfurcsább emberi tulajdonság a világon (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!