De nem értem, ti burokban éltek? :D Én alapból fel tudnék neked sorolni egy papírra több száz embert akit ismerek és jó kapcsolatom van vele. Nem vagytok társasági emberek vagy mivan veletek? :D_D
2013. nov. 17. 22:09
12/18 anonim válasza:
nem a több százzal van a gond, nekem is 200 valamennyi ismerősöm van, 1-2 kivételt leszámítva, mindenkit személyesen ismerek
itt inkább az ilyen ezres nagyságrendről van szó
2013. nov. 17. 23:06
13/18 anonim válasza:
Igen, én is ezt írtam, hogy az ezres nagyságrend már fura de a többi oké, DE LEPONTOZTAK az antiszociális egyének.. :D
2013. nov. 17. 23:57
14/18 anonim válasza:
nem tetszik nekik az igazság :D
2013. nov. 18. 10:10
15/18 anonim válasza:
<<< Igen, én is ezt írtam, hogy az ezres nagyságrend már
<<< fura de a többi oké, DE LEPONTOZTAK az antiszociális
<<< egyének.. :D
látni, hogy téged is csak az érdekel, mit látnak rólad kivülről. facebookon az 1000 ismerős, akiket "mind ismersz", itt pedig az értékelésed mert neked "mindig igazad van". másnak pedig más a véleménye, attól nem lesz antiszociális. legközelebb tanuld meg elviselni, hogy lepontoznak, szánalmas ahogy egyesek itt vergődnek az értékelésük miatt.
2013. nov. 24. 12:27
16/18 anonim válasza:
52% az értékelésem szóval annyira nem foglalkozok vele, ha foglalkoznék gondolom sokkal magasabb lenne :D
Inkább az a szánalmas, hogy eltereled a témát.
2013. nov. 24. 20:34
17/18 anonim válasza:
7-es vagyok: Látom van itt is néhány "közszereplő" akiknek nem tetszett a hozzászólásom. :)
2013. nov. 24. 21:15
18/18 anonim válasza:
De amúgy nem tudom, mért gondoljátok, hogy mindenki menőzni akar. Én nem is tudtam eddig, hány ismerősöm van. Most, hogy itt ez a kérdés, megnéztem. 550 körül van. De biztos nem akartam menőzni vele, ugyanis fogalmam sem volt, hogy ennyi van. pedig én tényleg nem jelölök be minden hülyét, akit nem is ismerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!