Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jó ha valakinek facebook...

Miért jó ha valakinek facebook-on több száz ( pl: 600-700) illetve több ezer ( pl: 2-3000) ismerőse van?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 08:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De nem értem, ti burokban éltek? :D Én alapból fel tudnék neked sorolni egy papírra több száz embert akit ismerek és jó kapcsolatom van vele. Nem vagytok társasági emberek vagy mivan veletek? :D_D
2013. nov. 17. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:

nem a több százzal van a gond, nekem is 200 valamennyi ismerősöm van, 1-2 kivételt leszámítva, mindenkit személyesen ismerek

itt inkább az ilyen ezres nagyságrendről van szó

2013. nov. 17. 23:06
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Igen, én is ezt írtam, hogy az ezres nagyságrend már fura de a többi oké, DE LEPONTOZTAK az antiszociális egyének.. :D
2013. nov. 17. 23:57
 14/18 anonim ***** válasza:
nem tetszik nekik az igazság :D
2013. nov. 18. 10:10
 15/18 anonim válasza:

<<< Igen, én is ezt írtam, hogy az ezres nagyságrend már

<<< fura de a többi oké, DE LEPONTOZTAK az antiszociális

<<< egyének.. :D

látni, hogy téged is csak az érdekel, mit látnak rólad kivülről. facebookon az 1000 ismerős, akiket "mind ismersz", itt pedig az értékelésed mert neked "mindig igazad van". másnak pedig más a véleménye, attól nem lesz antiszociális. legközelebb tanuld meg elviselni, hogy lepontoznak, szánalmas ahogy egyesek itt vergődnek az értékelésük miatt.

2013. nov. 24. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:

52% az értékelésem szóval annyira nem foglalkozok vele, ha foglalkoznék gondolom sokkal magasabb lenne :D

Inkább az a szánalmas, hogy eltereled a témát.

2013. nov. 24. 20:34
 17/18 anonim ***** válasza:
7-es vagyok: Látom van itt is néhány "közszereplő" akiknek nem tetszett a hozzászólásom. :)
2013. nov. 24. 21:15
 18/18 anonim ***** válasza:
De amúgy nem tudom, mért gondoljátok, hogy mindenki menőzni akar. Én nem is tudtam eddig, hány ismerősöm van. Most, hogy itt ez a kérdés, megnéztem. 550 körül van. De biztos nem akartam menőzni vele, ugyanis fogalmam sem volt, hogy ennyi van. pedig én tényleg nem jelölök be minden hülyét, akit nem is ismerek.
2013. dec. 24. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!