Miért alakult ki, hogy akik egy bizonyos zenét hallgatnak, azok egy bizonyos módon is öltözködnek? (Pl. Rocker, rapper, diszkós, emo stílus. )
Köszi a válaszokat!
"Ez tiniknél van így, önkifejezés eszköze. Felnőtteknél már sokkal ritkábban figyelhetsz meg ilyet, mivel ők már tisztában vannak azzal, hogy mással kell kitűnni a tömegből."
Elég sok felnőttet látok pedig, akikre ez jellemző. És mi az, hogy mással KELL kitűnni? Úgy mondod, mintha ez baj lenne, vagy nem tudom.
Hát.... én goás vagyok, de gyakorlatilag minden belefér a zenei izlésembe. kivétel ezalól a heavy metal. abból csak Ac/Dc.
Öltözködésre. technós hatású, de leginkább felülről kék-fehér, nadrágnak meg csak fekete. sportcipő lehetőleg fekete +alja fehér, vagy kék +alja fehér. ezek mellett a hajam úgy hordom mint egy edm-es. xD
Aztán meg j-pop ot hallgatok, vagy psytranceet és goát, de a deep house, vagy electro house is belefér. aztán a deep tech főműfaj, és időszakosan darkpsy, minimal, vagy techno. és egy om jeles pólót is beszereznék, ugyanis a meditációt is terjesztem. és mint mondtam goás eszméket vallok, és goát hallgatok legtöbbször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!