Jogosan röhögtek ki mert tetszik ez a zene nekem? Szerinted is gáz hogy ez tetszik?
Figyelt kérdés
Van egy pár srác, akivel nem mondom, hogy barátok vagyunk, amolyan haverok így eltöltjük az időt. És megmutattam nekik ezt a számot, és kiröhögtek. Azt mondták, hogy ez ilyen tipikus csaj zene! Azt nem mondták mit kellene hallgatnom, szóval nem értem...
De nekem tetszik!
Jogosan röhögtek ki? Kicsit megsértődtem rájuk, nem értem miért rossz ez a zene!
Szerinted is ciki ez hallgatni fiúként?
http://www.youtube.com/watch?v=Jw4Iwyv35Mw
2013. nov. 1. 17:18
11/12 anonim válasza:
# 10 - Azért, mert a pasik egymás között mindennel húzzák egymást.
Épp ezért kell minél közömbösebbnek és lazábbnak lenni, mert ez nekik csak szórakozás és minél komolyabban veszi valaki, annál jobban fogják szívatni.
12/12 anonim válasza:
jó hogy be nem ríttá helybe te kis hombárgolyhócska :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!