Egyre vonzóbb az öngyilkosság számomra. Miért?
Hokizz kevesebbet és szakíts időt minden nap olyan (alkotó) munkára, aminek közvetlen, kézzel fogható, ráadásul valakinek hasznos, kellemes eredménye van. Ha cselekszel, adódik pár Nagy Cél, amiknél valódibb cél nincs.
Étkezz színesen, fix időpontokban, lehetőleg minél kevésbé feldolgozott, rendes ételekre szorítkozva! Vedelj túl sokat! Estére legyél rendesen elfáradva, kezdd az elalvós rituálét fix időpontban, és jusson 8 óra nettó alvásra.
Annyira sokat jelent, el se hinné az ember.
Ha netán nem válik be, van még néhány adalék.
Véletlenül elküldtem...
Szóval tisztázd magát a bajt. Az öngyilkosság gondolatát pedig szerintem felejtsd el. Nem ítélem el és nem tartom gyenge jellemnek vagy beképzeltnek azt, aki megteszi. Bizonyos esetekben, mikor már valóban!!! értelmetlen az élet rendben van. Ezért tartom hülyeségnek a hippokrátészi esküt is, de ez most nem ide tartozik. Előttem írták, hogy gondolj arra, hogy mekkora traumát okoznál a szeretteidnek, ha ez segít akkor gondolj rá!!:). Én mondjuk inkább azt mondanám, hogy ne azért tartsd magad életben mert mások érzéseit, lelkét szeretnéd megóvni, inkább magadra gondolj. Írtad, hogy hány éves vagy....nem emlékszem:)mindegy. Élsz mondjuk 80 évet(ez korrekt szerintem), ha most meghalsz, akkor a maradék kb. 60 év elveszett. A halálod után ez nem tudom fog-e érdekelni..... ha nem akkor szerencséd van mert szerintem megbánnád. Szóval szerintem gondolkodj rajta. Azt pedig normálisnak tartom, hogy jó érzés, ha belegondolsz. Jó lehet problémák nélkül élni, a halál pedig ezt egy kis eltéréssel biztosítja...:) Nekem azért is jó érzés mert nem igazán érzem a barátaim, családom felől a szeretetet és kíváncsi vagyok mi lenne, ha hirtelen eltűnnék az életükből. Érdekel miként reagálnának. Az a jó, hogy azt képzelsz el amit akarsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!