Érettségi vagy nyelv?
Figyelt kérdés
Kinek mije van,mit tart fontosabbnak a kettő közül..?Akinek nincs érettségije tervezi-e hogy később megcsinálja,akinek nincs nyel vizsgája úgy szint tervezi-e h megcsinálja?!2013. okt. 30. 20:26
2/10 A kérdező kommentje:
egyet értek :)
2013. okt. 30. 20:33
3/10 anonim válasza:
Diploma + 2 OKJ + 2 nyelvvizsga, és maradok idehaza.
Nem az a hazafi, aki tévészékházat meg autókat gyújtogat, hanem aki munkájával és adójával az országot építi.
Na meg ha rossz a helyzet, akkor is ez a hazám, ide köt minden. Barátok, barátnő, anyanyelv. Én maradok.
5/10 anonim válasza:
van mindkettő, és még tervezek több nyelvvizsgát
6/10 anonim válasza:
szerintem mindkettő fontos és még ha nem is mész felsőoktatási intézménybe tanulni, sok képzés alapfeltétele az érettségi.
amúgy a nyelvvizsga is csak akkor fog érni valamit, ha tényleg tudod is használni a nyelvet.
7/10 anonim válasza:
szerintem németet érdemes tanulni mellé valami műszaki irányt, esztergályos, gépi forgácsoló, cnc-s, esetleg van benned annyi kitartás akkor egy gépészmérnök, mechatronikai mérnök szak(nevetséges ponthatárok vannak már oda pl Óbudai Egyetemre de kell kitartás elvégezni) és arany életed lesz nyugaton, de már a szakmával is.
8/10 anonim válasza:
Ideális esetben mindkettő, minimum.
Ha nem "és" hanem "vagy" kapcsolat van közöttük, akkor a nyelv.
Nekem 1 diplomám, 2 OKJ-ém és 2 nyelvvizsgám van.
9/10 anonim válasza:
Egy nyelvvizsgám van egyelőre (tudom is a nyelvet viszonylag rendesen beszélni, nem tankönyvből tanultam), érettségim idén lesz, diplomám pár év múlva, ha minden jól megy.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ment mindenkinek a zöld kéz
2013. okt. 31. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!