Miért van olyan nagy igény a mulatós zenére?
Valahol minősíti az embert, hogy milyen zenét hallgat. Egyébként én sem szeretem a mulatós zenét, de ha valakinek az tetszik, hát hallgassa, csak ne a közelemben. :P
Egyébként én rockot és komolyzenét szoktam főként hallgatni, de más stílusoktól sem feltétlen zárkózom el, ha igényes. Egyébként a musicaleket is kedvelem, bár azt nyilván színházban érdemes megnézni. Nekem egyébként fontos a zenénél az igényes szöveg, az élvezhetőség, kreativitás, és hogy valódi hangszeren játsszák(ennélfogva a gépi zenét nem tekintem zenének).
Ill. azzal, hogy a rock durva nem feltétlen értek egyet. A rocknak nyilván több típusa is van, de pl. a klasszikus rockot egyáltalán nem nevezném durvának (pl. Guns N' Roses). A metalnak vannak olyan változatai, amik tényleg durvák. De hát kinek mi tetszik.
"Ill. azzal, hogy a rock durva nem feltétlen értek egyet. A rocknak nyilván több típusa is van, de pl. a klasszikus rockot egyáltalán nem nevezném durvának (pl. Guns N' Roses). "
Jó pont. Rock alatt a saját, black metal vonulatomat értettem, amit én ugyan imádok, de vidám társaságban (pláne nem közös zenei ízléssel rendelkező társaságban) biztos, hogy nem ezt választanám, hanem akkor már inkább a mulatósat.. jó részegen :P
Sok a buta.
Kb olyanok hallgatják,akik egyben migránsoznak,meg benyalnak mindent marhaságokat.
Igaza van egy előttem szólónak,az sokat elárul egy emberről milyen zenét hallgat.
Aki mulatóst hallgat,annak általában a hétköznapi életben sincs valami kifinomult igénye,egyszerű proli ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!