Volt már valakinek olyan, hogy Skype-on beszéltél valakivel, és mikor befejeztétek, az nem rakta le, és utána hallottad, hogy miket beszél rólad?
ha csak az egyikőtök rakja le, akkor is megszakad.
Te sem zártad be?
Nem, csak telefonon történt hasonló eset.
Beszéltem az akkori barátommal, aki együtt volt otthon a haverjával, és mondták, hogy elnémítják a telefont néhány percre, hogy megdumáljanak valamit. Nem némították el a telefont, így hallottam mindent, amit beszéltek, de szándékosan csinálta ezt a barátom , hogy féltékennyé tegyen engem, ugyanis valamilyen csajokról kezdtek beszélgetni és az egész úgy jött ki, mintha a hátam mögött akartak volna dumálni, de “ véletlenül “ nem némították el a telefont, ezért én meghallottam a beszélgetésüket.
Persze ez csak a barátom kis játékai közé tartozott, ugyanis én soha nem voltam féltékeny típus és ő minden lehetséges úton elakarta érni, hogy én féltékeny legyek rá.
Még most is mosolygok, ha eszembe jut. ;D
Te miket hallottál, hogy mondtak rólad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!