Esetleg egy link hogy magyarországon hol lehet bármi Justin Bieberes cuccot venni? Nagyon fontos
Figyelt kérdés
Gondolok füzetre tolltartóra pólóra bármi amin rajta van.! előre is köszi.2013. okt. 22. 20:39
1/5 anonim válasza:
minek az neked? ő azt se tudja,hogy te létezel..vagy miért bálványozod? Nincs is tehetsége,sem énekelni nem tud,a számait sem maga készíti,csak egy amcsi zsidó felsztárolt tinimajom.
2/5 anonim válasza:
Kérdező! Itt van egy bolt a közelben, én viszem a benzint, te hozol egy kevés dinamitot a többit majd a helyszínen elintézzük!!
3/5 anonim válasza:
Kukázz, biztos találsz hasonlót.
4/5 anonim válasza:
Bemész a Clair's-be és tádá! :)
Bár mostanában egyre inkább 1D-s cuccokkal van tele,de ha jókor mész akkor letudsz rájuk csapni! :)
Sok sikert!:D
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egy értelmes választ..a többinek pedig: Nemérdekel hogy mit gondoltok róla én szeretem és kész..
2013. okt. 23. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!