Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok és a videójáték?

Angelik@ kérdése:

Lányok és a videójáték?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez miért olyan lehetetlen?

Én 21 éves vagyok, imádom a divatot és minden nőies dologban partner vagyok. Viszont van ez a játék őrületem is, amit nagyon ritkán tapasztaltam lányok körében eddig. Van két barátnőm akik szintén szeretik, de nem ismerek másokat. Eddig ha elárultam mindig rámsütötték hogy fiú vagyok, vagy fiús lány. :D A két dolog tényleg ennyire ütné a másikat?

2013. okt. 22. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Kiskoromban Super Mario Bros 3 rajongó voltam.

A mai napig játszom néha. :)

28/N

2013. okt. 22. 15:17
 2/3 anonim válasza:

Szerintem szimplán beidegződés, bár sok esetben még mindig él a "Nők és bárminemű technika/kütyü? Uram irgalmazz!" - és ezt nem pasik mondják. :P

Én is imádok játszani (meg mindenféle számítógéppel kapcsolatos vackot), és az elmúlt pár évben már nem is mentem olyan fehér holló számba, mint mondjuk kb. 10 évvel ezelőtt. Nálam kifejezetten kellemesen fogadták/fogadják, mikor kiderül! :D

Főleg, h rólam sem feltétlenül egy hímnemű jut eszébe a nagyérdeműnek, ha elsőre meglát. XD

Ne foglalkozz a hurrogókkal, sokan vagyunk a világban! :D

24/L

2013. okt. 22. 15:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ahhh super mario:D

Még én is emlékszem azokra az időkre...:)

A válaszok megnyugtattak. Én többnyire online játékokon szeretek játszani, mert ott tudsz chatelni is közben a többi játékossal és így nem unom meg hamar.:D

2013. okt. 22. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!