Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha olyan dologgal...

Mit tegyek, ha olyan dologgal vádolnak, amit nem is én követtem el?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy iskolán belül megvádoltak olyan dologgal, amit nem is én tettem. Egyenlőre csak pletyka szintjén terjed a dolog, de a hátam mögött már így is mindenki rólam beszél. Azt állítják hogy pénzt loptam. De egyrészt nem is vagyok rászorulva, másrészt soha nem fordulna meg a fejemben, hogy bármit is elvegyek. Kapok elég pénzt a szüleimtől így is. Mégis, az illető aki ezt állítja, valamiért rám asszociált. A tanárok erről nem tudnak, de nagyon idegesít, hogy alaptalanul vádolnak. Sajnos bizonyítani nem tudom, hogy nem én voltam, de nekik sincs bizonyítékuk, hogy én tettem volna. Szóval ez egyfajta furcsa paradoxon helyzet. Csak rám kenték és kész. Mit tegyek?

2013. okt. 19. 12:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmit nem tehetsz, majd elfelejtik a dolgot idővel.
2013. okt. 19. 12:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem tégy úgy mintha észre sem vennéd, ha valaki megkérdezi, vagy szóba hozza tégy úgy mintha akkor hallanád először, vagy mintha nem is érdekelne, és csak valami hülye pletykának tarod. Hidd el a közöny ilyenkor a leghatásosabb
2013. okt. 19. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!