Mi értelme van a szuveníreknek?
Figyelt kérdés
most komolyan, én sok helyen voltam már, de mai napig fel nem foghatom, hogy minek kell valakinek, aki nem volt ott velem egy hűtőmágnes vagy egy kis tányér. Hát de minek? Most nekem adnál egyet, nem tudnék vele mit csinál, hűtőre nem raknám, merthát én ott nem voltam, minek nézzem, hogy más meg igen? kistányért meg pláne, de hát ez mindenre vonatkozik, semmilyen tárgy nem kell, amire rá van írva, hogy Kalkuta, ha nem voltam Kalkuttába és nem is vagyok Kalkutta mániás. És ettől még, ha elmegy az ember nyaralni, akkor szinte elvárják, hogy vagy 30 szuvenyírshopba bemenjen és vegyen hűtőmágnest meg egyéb szarságokat rokonoknak, ismerősőknek. Hát de miért?2013. okt. 17. 15:17
1/2 anonim válasza:
Aki ott volt emléknek, dísznek veszi. Akinek adja, annak azért adja mert biztos szereti kedveskedni akar egy aprósággal. Ennek örülj ha kapod, mégha haszontalan is. Nem az a lényege. Mondjuk én sem pakolom ki az ilyen giccses dolgokat, de ha kapod a figyelmességet lásd benne. Ha adod, akkor az neked is örömöt szerez... De van aki szereti is. Nem egyformák az emberek. Az árusnak meg megélhetés :)
2/2 anonim válasza:
Ilyesmit közeli rokonoknak szokás venni, mi például anyukámnak szoktunk hozni szuvenírt, másnak nem. Vagy van, aki gyűjti a hűtőmágneseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!