"Oravecz Nóra 24 éves, social media managerként dolgozik, soha nem volt még szerelmes, és semmi köze a pszichológiához azon túl, hogy állítása szerint 18 éves kora óta az összes létező pszichológiai és ezoterikus témájú könyvet elolvasta, mégis pont olyan vaskos rajongótábort (augusztus 21-én 38 606 fő) szippantott maga köré naponta posztolt lelki tanácsaival és arcpirítóan közhelyes bölcsességeivel, mint Gyurcsány Ferenc (40 572 fő). 18-35 éves követői között olyan nevek buzognak fel, mint Hajdú Péter, Sarka Kata, Bíró Ica, Debreczeni Zita, vagy Steiner Kristóf. Ő pedig büszke rájuk."
Ezt olvastad? Nem sok minden van róla, de több mint a semmi.
hvg.hu/kultura/20130821_oravecz_nora_jelenseg
2013. okt. 14. 23:05
4/13 anonim válasza:
A magyar Coelho.
2013. okt. 14. 23:37
5/13 anonim válasza:
Hogy lehet manager, ha nem végzett pszichológiát?
2013. okt. 15. 00:16
6/13 anonim válasza:
Egy hatásvadász liba.
2013. nov. 3. 08:21
7/13 anonim válasza:
Közhelyes, nagyon lecsupaszított seggtitán. De azért irigyelem is, mert kábé a szarból épített várat. Az már közel sem téma,hogy az a vár közelről visszataszító és émelyítő.
Olyan tipikus, proliknak, szürkéknek ez tökéletesen megfelel. Elolvasnak egy ilyen kis bejegyzést, és alacsony érzelmi intelligenciájuk éhsége rögtön csillapítva is lesz.
2013. nov. 7. 00:45
8/13 anonim válasza:
Egy egoista, karrierista, szingli p*csa, aki hányja magából az összefüggéstelen közhelyeit, és erre sokan sajnos vevők, nagy részben olyanok, akik életükben max. 4-5 könyvnél nem olvastak el többet. A következő mondat, ami tőle származik, remekül reprezentálja, azt amit képvisel és általában őt magát: "A szeretet addig tart, ameddig téged szolgál". Na, egy ilyen emberrel van dolgunk és ma, Magyarországon sok fiatalnak egy ilyen ember írásaira van igénye.
2014. jan. 15. 21:04
9/13 anonim válasza:
Most megnyugodtam, kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok róla ennyire negatív véleménnyel. De akkor mégsem (csak) bennem van a hiba...
2014. júl. 12. 01:02
10/13 anonim válasza:
Közhelyes és hatásvadász? Az is igaz, de ráadásul még tartalmatlan de nehezen értelmezhető dolgokat ír, csak többszöri elolvasás után esik le hogy most ez igazából bullshit volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!