Pasik titeket zavarna?
Ha egy nőnek elég durván ekcémás a tenyere, mennyire zavarna titeket? kizáró ok lenne, vagy elfogadnátok? nyáron eléggé visszahúzódik, látszik ha azt nézed, de nem akad meg rajta a szem, de télen nagyon csúnya vaskos, és nagyon száraz bármit csinálok vele, születésem óta van ez a bőrproblémám, nem tudnak vele mit kezdeni az orvosok, kipróbáltam már mindent, de semmitől se jobb, azt mondják valami belső dolog miatt van. mindegy is nem ez a lényeg. szóval ti hogy állnátok a dologhoz?
kort is írjatok légyszi.
Engem nem zavarna, márcsak azért sem mert rohadt érzékeny a bőröm, főleg a kézfejem, ezért néha az enyém se néz ki jól. Viszont a férfiak nagy része nem foglalkozik a kézzel, még a festett körömre sem. Mondjuk attól még lehet valakinek zavaró ez a dolog attól hogy nekem nem.
29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!