Ha hozzád ér akit utálsz, vagy viszolyogsz mit csinálsz?
Mondjuk, ha szerinted undorító és igénytelen az ember, higi kendőt veszel elő, és megtörlöd a bőröd, vagy csak úgy a ruhádba törlöd, vagy megmosod a helyét, vagy nem törödsz vele?
És ha szimplán csak utálod, mert egy gerinctelen ember?
Ha valakitől viszolygok, vagy utálom, alapból nem kerülök hozzá olyan közel, hogy hozzám tudjon érni.
Ha mégis mert pl. nagy a tömeg, és valahogy mellém keveredik, azért nem kezdek el mosakodni.
Utoljára az elmebeteg anyámtól láttam hasonlót, hogy színpadiasan megtörölte volna a helyet, ahol hozzáért valaki, akit ő utál. Intelligens ember ilyet nem csinál szerintem. Ha közlekedési eszközön ér hozzád olyan, aki undorító, az egy dolog, nyilván igyekszel távol tartani magad tőle, vagy leszállni és várni egy másik járatot, ha megteheted. De ha mondjuk van egy osztálytársad, akit utálsz még nem kellene fertőtlenítő kendővel törölgetni a magad, ha véletlenül hozzádért.
Azért pedig pláne nem törölgetném magam, mert gerinctelennek tartom. Ez a törölgetés csak egy színjáték az ő megalázására és arra, hogy te kimutasd az érzéseid.
Alapból nem szeretem, ha bárki hozzám ér, ezért kerülöm az ilyen helyzeteket és nem is nagyon fordul elő. Mindig van nálam kézfertőtlenítő, de ilyesmi miatt még sosem kellett használnom. :D Ha kellene is, csak valahogy diszkréten oldanám meg.
Egyetemen volt egy csaj, akinek az egész lénye taszított, kívül-belül, minden megnyilvánulása. Egyszer valami hosszabb szünet után odajött és minden előzmény nélkül megölelt. Azt hiszem, csak ledöbbentem és néztem, aztán úgy tettem, mintha semmi sem történt volna. Dehát basszus, legyenek már határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!