Mi a véleményetek az Éjjel Nappal Budapestről?
Figyelt kérdés
Most nézem és izgulok, hogy mi fog történni. Most tök negatív sajnos.2013. okt. 10. 20:45
11/16 anonim válasza:
Kritikán aluli, színvonaltalan szenny.
12/16 anonim válasza:
Bocs, de kritikán aluli a műsor. Nem hogy izgulni nem tudnék rajta, de nézni sem bírom. Sajnos nem tudom elviselni a szereplők fejét, az pedig kellene ahhoz, hogy nézni tudjam. De ezek szerint van, aki szereti és még izgulni is tud rajta.. hát egészségetekre.
13/16 A kérdező kommentje:
10 Te is biztos valami antiszociális, egoista ember vagy.
Hát, a barátok köztnél, vagy a jóban rosszbannál tuti, hogy életszerűbb:D Bár szerintem akkor sem a valóság, de legalább jó.
Lali tényleg nagy:D Szét röhögöm magam rajta. Bár ma este nem biztos, hogy fogom nézni, mert a Dia meg fogja csalni a Marcit. De mindegy, úgyse bírom ki, hogy ne nézzem:P
2013. okt. 11. 15:27
14/16 anonim válasza:
Kérdező, elárulod, hogy hány éves vagy? Kíváncsi vagyok, hogy kik nézik ezt a műsort, mert én még nem találkoztam ilyen emberrel és tényleg érdekelne :)
15/16 anonim válasza:
Kérdező, te az aszociális szót kerested. Ezt is hibásan használtad volna, mivel tv nézése nem egy közösségi cselekedet.
Bocsáss meg, hogy értelmes, képzett emberként inkább dvd-n nézek filmeket reklámok nélkül és nem a szelelő-szexelő kétbites selejteket szemlélem. :D
16/16 anonim válasza:
9-es vagyok, igazán kössz a lepontozást, amiért elmondtam a saját véleményem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!