Miért játssza meg minden lány, hogy depresszióban szenved?
A legtöbb magyar lány a netre rakosgatja ki,hoy "csak boldog akarok lenni" szöveget,és,hogy "csúnya vagyok,kövér vagyok..stb..stb..
Ilyen képeket raknak ki: [link]
Most komolyan?Mégis minek kéne elmúlna?A feltűnési viszketegségnek?
Ha tényleg annyira nagy depresszióba szenved akkor több ezer más dologgal el lenne foglalva,és nem a szétkarcolt kezét fényképezgetné.
Megkapja az anyai szeretet,van hol laknia,kap kaját,a családja szereti,de persze ő rakosgatja ki a képeket a netre,hogy "Senki sem szeret"
Nyilván aki érvagdosós és karcolt alkaros képeket nyom fel közösségi oldalakra,majd nyíltan,önsajnáló szövegek formájában siránkozik,annak még nem fáj eléggé az élet.Akit valódi traumák és tragédiák érnek,annak nincs ideje vagy ereje ilyesmivel foglalkozni.Ez valóban feltűnési viszketegség.
Persze ettől még sok szeretethiányos ember van,aki néha elkeseredik,ki ír burkoltan ezt-azt.Viszont náluk ez nem rendszeres és nem vagdosnak eret.
Egy csajnak 10X annyi ismerőse van mint egy fiúnak.
Én nem hiszem el azt hogy ne találna olyat akivel jól érzi magát??
Ha meg vigasztalod az a baj. Ha nem meg az a baj.
:P
Beszélgettem már ilyen csajokkal.
Inkább csak önpusztítók és emiatt még kevésbé mer hozzájuk bárki közeledni.
köszönöm a válaszokat!:)
Örülök,hogy nem csak én gondolom ezt így.
(amúgy lány vagyok)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!