Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálják mire jó ez nekik?

Miért csinálják mire jó ez nekik?

Figyelt kérdés
Sok fiatal csinos lány lelkizik, a facebookon mert hogy őket senkisem szereti, és annyira szar az életük s milyen egyedül érzik magukat, de bezzeg minden héten más palijuk van. ismerek személyesen is egy lányt (19) és egy 3gyerekes család apával jár össze titokban, de ő bem tudja hogy én tudok erről, amúgyis csak látásból ismer. nekem nagyon bejön, de hánynom kell tőle, nert a facebookon annyira mást mutat, hogy ő nem r**anc, s mikor jön már egy normális pasi, cuki helekkel stb, közbe meg titokban tényleg r**anc, szóval álszent, de ez többire elmondható. miért ilyen feszínesek, és gusztustalanok ? csak hülye idézeteket nyomjál és csak panaszkodnak, közbr nincs rá okuk, és normálisak nem kellenek nekik, csak a családosak, és bunkó f*érgek akik átverik őket, és egojuk valami csúcs.
2013. okt. 7. 01:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
engem észre se vesz*
2013. okt. 7. 02:53
 12/26 anonim ***** válasza:

"19 vagy 18 a csaj. a családos pasija meg 40 körül lehet"

Akkor nem is kérdés, ki vert át kit és ki kezdett ki kivel...

Ezt a lányt egyértelműen egy másik korosztály érdekel, nem a Te korodbeliek.

Inkább Magadnak tedd fel akkor a kérdést, amit a lánynak tennél fel: TE miért olyan iránt érdeklődsz, akinek van már valakije?...:)

Amúgy meg a LÁNYT megszólítottad avval, hogy tudod, hogy szerelmes és átverték, és inkább Téged szeressen, mert szeretnél járni vele, és Te egyedülálló vagy?

2013. okt. 7. 02:56
 13/26 A kérdező kommentje:
mert tudom hogy lekoptatna
2013. okt. 7. 03:06
 14/26 anonim ***** válasza:

És még csodálkoznak a mai férfiak, hogy a nők feléjük se néznek... Hahó! Ember! Te vagy a férfi! Neked kéne kezdeményezni! Vagy nem szállt még le a heréd?!

Nem tudom, hogy mit képzeltek, hogy a nőknek valami hiperérzékeny radarképessége van arra, hogy kiszagolják a levegőben, hogy kinek tetszenek és kinek nem?

Honnan tudod, hogy lekoptatna? Próbáltad már?

Nem? Szóval nem próbáltad... tehát félénk vagy... tehát nem tudsz rendesen fellépni...

És ezek után a "férfiak" sopánkodnak, és kérdezik, hogy miért ilyen gonoszak, és érinthetetlenek a nők.

HÁT AZÉRT MERT FOSTOK TŐLÜNK!!! SZERINTETEK KINEK KELL EGY KISPAPUCS GYÁVA NYÚL???

Na ugye, hogy senkinek! Ezek után ne csodálkozz, ha esetleg TÉNYLEG lekoptat, mert azt viszont LÁTJUK, ha majd bepisilsz a félelemtől, és a határozatlanságtól.

Szóval csak bátran, kihúzva magad, tiszta tekintettel, ne motyogva, sutyogó hangon, hanem normálisan állj elé, és mondjad, hogy mi van. Veszíteni úgysem fogsz.

2013. okt. 7. 04:12
 15/26 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert tényleg magányos és a magány miatt jönnek össze mindenkivel, meg fekszenek le mindenkivel, mert ez kicsit elfeledteti a problémát, de attól még szar nekik, mert lelkileg tényleg magányosak.
2013. okt. 7. 05:00
 16/26 A kérdező kommentje:
#14. Ha "férfi lennél nem így beszélnél. Tudod a férfiaknak nem jut még szex se, csak pénzért, mint nektek, csak igent kell mondanotok, annak persze aki álomkülsejű, és máris vetitek szét a lábatokat. mík a fiúnak csak verés marad, vagy a prostik. Még a fiúk egy csalódás után magába folytja, addik ti nektek ott vannak a barátnőitek, akikbek lelkizhettek, meg pár hét és akad újabb bikátok. Te könnyen beszélsz neked nem kell semmit tenned egy kapcsolatért, válogathattok. Még férfinek vért kell izzadni egy kapcsolatért, és egy szexért is hónapokat kell udvarolni, egy átlagos férfiról beszélek! Gondolom neked akad jelentkező a P•••ád miatt, és gondolom a szerény , kedves fiúkat dobod ugye? Mi férfiak soha nem kapunk bókokat, soha nem jönnek oda hozzánk, ehejett lekoptattok, és már tengeteg probálkozás után, leszívjátok az energiánkat, és az önbizalmunkat! Ti meg jókat szórakoztok, miközbe kedvesen érdeklődnek felétek. És ne oltogass engem jó? Nem tudok mit érzek, nem tudod mit éltem/éltek át. És csajokról annyit: hogy a külsőre mennek, az anyagiakra mennek. Tehét hogyha átlagos valaki, nem keres jól, nincs autója, hanem simán átlagos mindenbe, már az nektek nem felel meg bármit is teszünk, mert ugye akad választék bőven ugye? És ahogy olvastam a soraidat, egy undok, kis katona hárpia vagy! Hát nem vagy te férfi hogy így beszélj velem! Te nő vagy! Mi is érző lények vagyunk minti! Mi is elgyengülünk, mi is félénkek vagyunk, még ha nem mutatjuk, akkor is. Ide figyuzz, miért nézed le a "szerény" férfiakat, akik oda mennek, és félénken leszólít titeket? Nem gondoljátok hogy azért ilyen a többség, mert ti elvettétek minden önbizalmukat?! És miért kéne oda állni úgy mindegy falkavezér? Muszáj? És ha valaki nem olyan, domináns személyiség, olyan határozott, akkor szinészkedje el, mert ti elvárjátok? Hét hol a megértés, hogy az együttérés belőletek? Miért nem fogadjátok úgy a fiúkat amilyenek? Túl sok az elvárásotok!
2013. okt. 7. 23:15
 17/26 anonim ***** válasza:

A saját fejedben zajló dolgokat kéred számon másokon? Mivvaan??

Soha meg se kértél lányt egy aktusra, és mégis a lány a hibás, mert úgyis visszautasított VOLNA, ha megkérted VOLNA?

Teneked komoly baj a van a realitásérzékeddel.

Mondd, Te lefeküdnél velem?:)

2013. okt. 7. 23:25
 18/26 anonim ***** válasza:

"Miért nem fogadjátok úgy a fiúkat amilyenek?"

Ahogy olvastam, Téged nem fogadtak sehogy, mert meg se próbáltál közeledni.

2013. okt. 7. 23:26
 19/26 A kérdező kommentje:
Ja a másik, hogy én sújos depresszíóban szenvedtem, és gyógyszereken éltem, és ma se vagyok teljesen jól, tehát még bennem van, és hidd el a betegség magától jön csak úgy betoppan az ember életében, és a beteg nem tud mit kezdeni vele, mert ez egy betegség, ha az ember önszántából, akaraterővel tudta magén segíteni, akkor már nem neveznék betegségnek. Szal millió férfi szenved benne, és hidd el, nem könnyű ilyen állapodban csajozni, mert ha megjátszuk, nem sokáig tudjuk leplezni, és k**va nehéz így párt találni! Na, ilyenkor jönne jól ha a lányok is mernének kezdeményezni, és akarni, nem LEPAPUCSOZNI!! Ti ha rossz lelki állapotban vagytok, akkor akad kezdeményező, és egy fiú nem vár el semmit tőletek, elég ha szépek vagyok és csinosak, ésédesek. Semmi nem kell tennetek, csak halgatni az udvarlást és csak igent kell mondanotok! Kíváncsi vagyok ha te férfi lennél és telhesen átlagos, és le koptatna ezer meg ezeregy lány, (durván) sztm pokolba kívánnád magad! És az ilyen fiúk inkább meg kíméli magát a kudarctól, mert tudtjuk hogy az ideiglenes lelkileg gyenge fiúkat lenézitek!! Szal ezt magatogtak köszönhetitek hogy legtőbb fiú nem mer lépni! Hát hogy, mikor ilyen nagy az elvárás, mint a fenti soraidban is ??? Van akanikek megy a csajozáz, de bűn r*nda, és kocc van. Van aki nincs olyan állapotban, és jól néznki (mint én) de nem élhet vele, mert lepap*csoztok a gyengeségünk miatt!
2013. okt. 7. 23:39
 20/26 A kérdező kommentje:

#17." Mondd, Te lefeküdnél velem?:)"

Minden álmom hogy egy nővel lehessek, akit szeretek, és nekem a szex nem lényeges. És a kérdésedre válaszolva, igen lefeküdnék veled mert 2 éve nem volt szexuális kapcsolatom. K•••ázni mehettem volna, de minek? Lealacsonyító és megalázó! Inkább kiverem, minthogy pénzért kunyeráljak szexet.

2013. okt. 7. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!