Miért csinálják mire jó ez nekik?
"19 vagy 18 a csaj. a családos pasija meg 40 körül lehet"
Akkor nem is kérdés, ki vert át kit és ki kezdett ki kivel...
Ezt a lányt egyértelműen egy másik korosztály érdekel, nem a Te korodbeliek.
Inkább Magadnak tedd fel akkor a kérdést, amit a lánynak tennél fel: TE miért olyan iránt érdeklődsz, akinek van már valakije?...:)
Amúgy meg a LÁNYT megszólítottad avval, hogy tudod, hogy szerelmes és átverték, és inkább Téged szeressen, mert szeretnél járni vele, és Te egyedülálló vagy?
És még csodálkoznak a mai férfiak, hogy a nők feléjük se néznek... Hahó! Ember! Te vagy a férfi! Neked kéne kezdeményezni! Vagy nem szállt még le a heréd?!
Nem tudom, hogy mit képzeltek, hogy a nőknek valami hiperérzékeny radarképessége van arra, hogy kiszagolják a levegőben, hogy kinek tetszenek és kinek nem?
Honnan tudod, hogy lekoptatna? Próbáltad már?
Nem? Szóval nem próbáltad... tehát félénk vagy... tehát nem tudsz rendesen fellépni...
És ezek után a "férfiak" sopánkodnak, és kérdezik, hogy miért ilyen gonoszak, és érinthetetlenek a nők.
HÁT AZÉRT MERT FOSTOK TŐLÜNK!!! SZERINTETEK KINEK KELL EGY KISPAPUCS GYÁVA NYÚL???
Na ugye, hogy senkinek! Ezek után ne csodálkozz, ha esetleg TÉNYLEG lekoptat, mert azt viszont LÁTJUK, ha majd bepisilsz a félelemtől, és a határozatlanságtól.
Szóval csak bátran, kihúzva magad, tiszta tekintettel, ne motyogva, sutyogó hangon, hanem normálisan állj elé, és mondjad, hogy mi van. Veszíteni úgysem fogsz.
A saját fejedben zajló dolgokat kéred számon másokon? Mivvaan??
Soha meg se kértél lányt egy aktusra, és mégis a lány a hibás, mert úgyis visszautasított VOLNA, ha megkérted VOLNA?
Teneked komoly baj a van a realitásérzékeddel.
Mondd, Te lefeküdnél velem?:)
"Miért nem fogadjátok úgy a fiúkat amilyenek?"
Ahogy olvastam, Téged nem fogadtak sehogy, mert meg se próbáltál közeledni.
#17." Mondd, Te lefeküdnél velem?:)"
Minden álmom hogy egy nővel lehessek, akit szeretek, és nekem a szex nem lényeges. És a kérdésedre válaszolva, igen lefeküdnék veled mert 2 éve nem volt szexuális kapcsolatom. K•••ázni mehettem volna, de minek? Lealacsonyító és megalázó! Inkább kiverem, minthogy pénzért kunyeráljak szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!