Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az mennyire baj,...

Szerintetek az mennyire baj, ha egy ember a naplójától függ?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és kb. 2,5 éve írok naplót (bár volt 2 hosszabb kihagyás kb. pár hónap), de mára annyira "függővé váltam", hogy ha 1 héten csak 1-2 alkalommal van rá időm, rossz kedvem lesz, rossz a hangulatom, mindennel bajom van stb.

A családommal jó a kapcsolatom, van barátom is több mint 1,5 éve, egyedül barátaim nincsenek sokan (kb. 3, a többi osztálytársam viszont utál valamiért.)

2013. okt. 6. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán a barátok hiánya miatt függsz ennyire a naplódtól. Ha lenne olyan barátod akinek mindent elmondhatnál (úgy ahogyan a naplódba őszintén leírhatsz bármit), akkor szerintem nem függnél ennyire tőle. De mindenki másképp vezeti le a feszültséget. Van aki sportol, más a barátaival beszélget, te pedig kiírod magadból, nincs ezzel gond. :)
2013. okt. 6. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj. Én blogot írok bár egyáltalán nem függök tőle :D
2013. okt. 6. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A kulcsmondat-rész : "egyedül barátaim nincsenek sokan ", ez nem is lenne baj, de eleget jártok el együtt szórakozni, kimozdulni, beszélgetni,stb. ?
2013. okt. 6. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy naplónak nem az a lényege, hogy majdnem minden nap ír bele az ember? Szerintem ez nem függőség.

Én is írok naplót már évek óta, kisebb szünetekkel. De visszaolvasni azt jó, amikor minden nap írtam :)

2013. okt. 6. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
EZ nem baj, és nem függőség. Írd tovább, nekem is van, olyan 15-17 éves korom között írtam, ma is néha belenézek, és olyan jó érzés olvasni azokat a gondolatokat, pedig most vagyok 45.
2013. okt. 6. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!