Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van valaki itt aki emo, és...

Van valaki itt aki emo, és szeretne ismerkedni? 12/L

Figyelt kérdés

2013. okt. 6. 07:44
1 2
 11/20 walaakíí válasza:

egyébként nemértem az ilyeneket,miért szemétkedtek?,tök normálisan kérdezte,és erre egyből elkezditek a baromságaitokat.ha van véleményeetek és,negatív,ott fent a jobb sarokban van egy "X" próbáljátok már ki..köszi~

amúgy nekem írhatsz:)

:) 13/L

2013. okt. 8. 18:40
 12/20 anonim ***** válasza:
Na már megint kezdik ezek a...... Matt t neked meg mi bajod? Jó lenne kicsit utána olvasni az emónak mivel csak a hard emók vagdossák magukat meg talán az iro -k de én pl. Poss-emo vok és nem vágom magam!
2013. okt. 23. 19:05
 13/20 anonim válasza:
50%
Te jó éééég! Má' emofajták is vannak? Besz@rok!
2013. okt. 28. 21:38
 14/20 A kérdező kommentje:
figyelj, én tényleg minden jó indulattal mondom: HÚZZÁL EL A JÓ BÜDÖS FRANCBA!
2013. okt. 29. 07:06
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
LOL! De pipa a kis emó XD JÖHET A LEPONTOZÁS!!!!!
2013. okt. 29. 11:29
 16/20 TörpeSzörnyeteg válasza:

12-3 évesen rohadt sok közötök van az Emo-hoz :)

nem kaptátok meg a galaxy s4 minit?

szegények..

majd ha nagyobbak lesztek és nem pózerkedtek visszatérhetünk..

12évesen..

csoda h ezt most ellenzem..

16/L/HardEmo

2013. okt. 30. 22:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Én a te helyedben se pattognák. XD Hard emó mi? Elárulom hogy az a 3 év nem sok, főleg ha olyan elmerogyantakról van szó mint az EMO faj. 19/L
2013. okt. 31. 09:57
 18/20 TörpeSzörnyeteg válasza:
van okom rá.. ha ennyire érdekel ìrj rám leírok mindent :s
2013. okt. 31. 21:34
 19/20 A kérdező kommentje:
igazából, aki hard emo, az azért hard emo mert nem képes megoldani a problémáit, helyette inkább bevágják a durcit... ezt tapasztalatból mondom. de mindenki kinövi elobb vagy utobb
2013. nov. 2. 19:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Az emberi butaság határtalan. Az emo nem arról szól hogy utálunk mindenkit, sz*r a világ, meg akarok halni stb. Az emo életérzés, úgy mint a rock, a 'SWAG', a hippi stb.

Mielőtt valaki az emo-t fikázza, szerintem érdemes lenne utánanézni, ahogy én is utánanéztem a SWAG-nek, és még utána sem pofáztam, és most sem bunkózni akarok. Azzal sincs baj, ha valaki 12 évesen Poss-emo, én már 10 éves korom óta tudom, hogy emo vagyok, és kiverni sem tudnám ezt magamból, mert életérzés. Nem lehet rajta változtatni, max. letagadni.

Piece

13/L Halfn Emo

2013. dec. 1. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!