Ti fűtötök már otthon? Vagy még kivártok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 09:28
11/17 anonim válasza:
Már vagy 2 hete fűtünk, mert ha nem fűtenénk, 14 fok lenne. Ezt biztosan tudom, mert ennyi volt akkor, amikor a múltkor lecsavartam a radiátorokat hosszabb időre. Az pedig még akkor sem elég, ha jól fel vagyunk öltözve.
12/17 anonim válasza:
Dehogy fűtök, majd ha sokkal hidegebb lesz , majd akkor. Drága nagyon a fűtés, és igen jól viselem a hideget, sőt szeretem, a nyár a halálom. Nem kell kisgatyában rohangálni otthon , pulcsi fel és kész. Éjjel meg takaró és elektromos fűtős ágybetét, az alig fogyaszt.
13/17 anonim válasza:
Érdekes, én még egyáltalán nem fázom, így nem is fűtünk (itt valamiért nagyon meleg van, az előző lakásunkban már fűtöttünk ilyenkor)... pedig fázós vagyok :)
14/17 anonim válasza:
5,5 fokos napi középhőmérsékletnél nyilván hogy kell a fűtés.A bőrdiszmű boltban ahol dolgozom,még nem fűtenek,térdig érő prémeskapucnis pufikabátban vagyok egész nap 26/l
15/17 anonim válasza:
Már hogyne fűtenék! Tél van bazzeg!!!!
17/17 anonim válasza:
Mire varjak? Hogy megfagyjak? Persze,hogy futok,nem kerdes. Ez nem evszak,hanem homerseklet kerdese. Most mar nincsenek.is evszakok lassan,olyan brutal idojarasvaltozasok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!