Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak, az bántotta meg, hogy...

Csak, az bántotta meg, hogy lecsúnyázta?

Figyelt kérdés

Barátnőmet egy srác lecsúnyázta(nem szemtől szembe, hanem meghallotta véletlenül),azóta flegma vele, ha nekem beszél róla, akkor csupa rosszat, és úgy beszél róla,hogy 'utálom',bár nem ismeri, mert nem konkrétan beszélgettek.

Azon gondolkoztam,hogy barátnőmnek bejött a srác, vagy csak egyszerűen így érintette,hogy lecsúnyázta,megbántotta?

Csak,mert azóta engem szekál vele, hogy biztos én tetszem neki... (Alapból nem értem,miért foglalkozik azzal,hogy én vagy más tetszik-e neki, nem értem az összefüggést).

:D

2013. okt. 1. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Én meg alapból nem értem,miért foglalkozol azzal,hogy te vagy más tetszik-e neki, nem értem az összefüggést.

Ahelyett, hogy megbeszélnéd a barátnőddel, idejössz, a háta mögött kibeszéled, tudod, hogy bántja valami, de ettől függetlenül egy nagy :D smiley-val zárod a kérdésed.

Szegény barátnőd... mennyi tahó jött össze körlötte!

2013. okt. 1. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Most gondolj bele egy fordított helyzetbe: rólad csúnyákat beszélnétek. Neked hogy esne? Szeretnél megismerkedni,jobban megismerni azt aki csúnyákat mondott rólad? Igen! Elképzelhető, hogy gyengéd érzéseket táplált az illető után, az pedig romokba döntött mindent. Aláásta az önbecsülését és az álmait semmissé tette.
2013. okt. 1. 19:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem volt furcsa inkább,hogy engem kezdett el azzal 'zaklatni',hogy 'biztos bejössz neki'...(mikor én nem említettem,hogy bármit is éreznék/látnék a srácban) Úgy jött le nekem,mintha engem okolna, azért amiért ezt mondta, vagy amiért véletlen meghallotta, és még én lennék miatta a szemét, mivel többször mondta nekem, hogy őt lecsúnyázzák, én meg 'szép vagyok'(szerinte...).

Nem értettem miért engem hibáztat... Amúgy alapból rosszul esne, ha csak egy semleges srác csúnyázna is le, de nem okolnám barátnőmet miatta, nem ő tehetne róla.

2013. okt. 1. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
És az hogy esne, ha a barátnőd ide leírná az egészet egy :D -val a végén?
2013. okt. 1. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Sehogy nem esne, mert szerintem nekem valamit akkor nem mondott el őszíntén.

Más srác tetszik neki. (így ilyen téren mit érdekli más mit mondd, ízlések és pofonok, ha van akinek tetszik mindegy nem?)

Ha meg engem szekál a sráccal, meg még olyasmit is mondott,amiben konkrétan beletette,hogy 'megakar d*gni'. Szépítve lényegében ezt mondta, így úgy gondolom, én semmit nem szólnék hozzá. Mert valamit ilyen téren titkolnék, nem hinném,hogy féltene, tudok vigyázni magamra..

2013. okt. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!