Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy hívhatnak valakit úgy,...

Hogy hívhatnak valakit úgy, hogy Csíkosfarkú Géza?

Figyelt kérdés

Ez egyik szomszédomat hívják így. Nemrég tudtam meg mi a teljes neve. Hát sokszor alig bírom ki nevetés nélkül, ha össze futok vele. Tudom, hogy nem illik, meg nem tehet a nevéről, de akkor is nagyon vicces. :)

Pl: Jó napot Csíkosfarkú Úr! Hogy hangzik már? :)))

2013. szept. 29. 14:41
 1/5 anonim válasza:

Ez de komoly xD...

De rossz az aki rosszra gondol ;).

Elég gáz ezzel a névvel de ha nem tetszene neki már biztos változtatta volna:D.

Lehet hogy így csajozik.

"Helló!Csíkosfarkú Géza vagyok. Leellenőrzöd? xD"

2013. szept. 29. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:

:DD

Csíkos farkúné

Szegény nem tehet róla

Esetleg mondd azt: Jó reggelt Szomszéd Úr!

3/5 anonim ***** válasza:
Biztosan értékelni fogja, ha esetleg megtalálja a kérdésedet.
 4/5 anonim ***** válasza:

Könnyen meglehet, hogy valamelyik ősének, felmenőjének volt egy csíkos-farkú lova, vagy tehene, akármi.

Régen a foglalkozásokról, (Ács, Kovács stb.) vagy pl. arról is neveztek el embereket, hogy ki honnét, milyen messziről érkezett (Szalontai, Budai,)

Azt a testrészt, amire te most kérdező gondolsz, azt régen "szerszámnak" vagy éppen "tehetség"-nek nevezték, és nem farkának.

2013. szept. 29. 15:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze tudom. De akkor is akaratlanul másra asszociálok. Persze igyekszem előtte nem kimutatni.
2013. szept. 29. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!