Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mitől, vagy mirt lehetett ez...

Mitől, vagy mirt lehetett ez este velem?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy írjam le . Olyan volt mint hogy ha álmodnék de ébren voltam nemtudtam megmozdulni sem beszéllni csak a szememet tudtam kinyitni . És különös mint hogy ha rázkódott volna vibrállt az egész testem és közben egyben olyasfajta érzésem volt mintha zsibbadt volna.Nem drogoztam , nem ittam egész nap pihentem .

2013. szept. 29. 09:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Talán ez lehetett:

[link]

2013. szept. 29. 09:51
 2/3 anonim válasza:
En is erre tippelnek...
2013. szept. 29. 10:14
 3/3 hunbula ***** válasza:
Ez alvásparalízis. Nekem is szokott lenni, elég gyakran. Nyugodj meg, teljesen normális, nincs semmi bajod. Ha mostanában sokat stresszelsz, az is okozhatja. Én olyan tizenhat-tizenhét lehettem, mikor először jelentkezett, azóta minden két hétben van legalább egyszer, van, hogy minden éjszaka is akár. Most huszonkettő vagyok. Lényeg, hogy ne izgulj, olvass utána, hogy tudd, mi történik veled, és ne ijedj meg legközelebb.
2013. szept. 29. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!