Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Én csúnya vok. És ezért...

Én csúnya vok. És ezért mindig sírok emrt látom, hogy a volt osztáyltársaim akik 12 évessek milyen szépen nézznek ki 15 évessnek. Én emg még mindig csúnya. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

Tanulj meg írni, az biztos.

Utána tedd fel fel még egyszer a kérdést.

2013. szept. 28. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha kövér vagy fogyj le. Ha nem túl szép az arcod használj egy kis sminket és csinálj olyan frizurát ami jól áll neked. Figyelj oda, hogy olyan ruhát vegyél fel ami nem csak tetszik de jól is áll. Nem is hinnéd mennyivel rondább egy ember ha rosszul választ ruhát vagy sminket. Szerintem azok a lányok simán csak jól öltözködnek/sminkelnek, ezt te s megteheted. Ha másképp nem megy, kérd ki egy idősebb lány tanácsát!
2013. szept. 28. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Érti valaki a kérdést?
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnáltatni akarod magad mi? :D Egyébként HELYESÍRÀS.
 5/7 anonim ***** válasza:
12 éves osztálytársaid 15-nek néznek ki?Ja és nem emg hanem MEG és nem vok hanem VAGYOK és nem nézznek hanem NÉZNEK szóval HELYESÍRÁS.13/L
2013. szept. 28. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
fiatal vagy még, később megszépülsz
2013. szept. 28. 19:19
 7/7 anonim ***** válasza:

nézegessél szépségtippeket a neten, aztán gyakorolj otthon olyan hajat/sminket csinálni - a suliba/utcára még ne!

figyeld meg azokat a lányokat, akik szerinted jók - 12 évesen legalább 15-nek néznek ki és gondolj arra, hogy az öregedés hatványozódik, 30 évesen ezek 50 évesnek néznek ki, hihi :)

ne aggódj, ég 12 évesen még nem vagy teljesen kész, rengeteget fejlődsz! mivel még nőni fogsz, ha most dundi is vagy, kapsz egy esélyt a jó alakra, neked annyi a dolgod, hogy ne egyél össze-vissza édességet, nasit, és mozogj naponta legalább 30 percet (menj sokat sétálni a környéken, lépcsőzz a házban, tornázz youtube videóra, stb)

14 évesen már szerintem sminkelhetsz, és talán hajvasalót is használhatsz - nem tudom, milyenek a szüleid - szóval ezekkel sokat dobhatsz a külsődön, addig olyan dolgokat tanulj, ami a jó fellépéshez, megnyerő viselkedéshez kell. - mert a külső nem minden! :)

de jóó neked, én már 35 vagyok, és már csak csúnyulok... de te egyre szebb leszel, majd meglátod :)

2013. szept. 28. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!