Én csúnya vok. És ezért mindig sírok emrt látom, hogy a volt osztáyltársaim akik 12 évessek milyen szépen nézznek ki 15 évessnek. Én emg még mindig csúnya. Mit tegyek?
Tanulj meg írni, az biztos.
Utána tedd fel fel még egyszer a kérdést.
nézegessél szépségtippeket a neten, aztán gyakorolj otthon olyan hajat/sminket csinálni - a suliba/utcára még ne!
figyeld meg azokat a lányokat, akik szerinted jók - 12 évesen legalább 15-nek néznek ki és gondolj arra, hogy az öregedés hatványozódik, 30 évesen ezek 50 évesnek néznek ki, hihi :)
ne aggódj, ég 12 évesen még nem vagy teljesen kész, rengeteget fejlődsz! mivel még nőni fogsz, ha most dundi is vagy, kapsz egy esélyt a jó alakra, neked annyi a dolgod, hogy ne egyél össze-vissza édességet, nasit, és mozogj naponta legalább 30 percet (menj sokat sétálni a környéken, lépcsőzz a házban, tornázz youtube videóra, stb)
14 évesen már szerintem sminkelhetsz, és talán hajvasalót is használhatsz - nem tudom, milyenek a szüleid - szóval ezekkel sokat dobhatsz a külsődön, addig olyan dolgokat tanulj, ami a jó fellépéshez, megnyerő viselkedéshez kell. - mert a külső nem minden! :)
de jóó neked, én már 35 vagyok, és már csak csúnyulok... de te egyre szebb leszel, majd meglátod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!