Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tudnátok ilyen képet linkelni?

Tudnátok ilyen képet linkelni?

Figyelt kérdés
Egy tizennégy körüli, hullámos, fekete hajú lányról,minél kevesebb modern vagy drága elemmel.

2013. szept. 27. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a baj a Googleval?
2013. szept. 27. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
2013. szept. 27. 19:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Már mindenféle variációban beírtam angolul is, magyarul is, de egyszerűen nem találok olyan képeket, amit megfelelőnek találok. Azt reméltem, hogy talán több szem többet lát, vagy van egy segítőkész ember, aki esetleg talál egy ilyen képet. De úgy látom, már kérdezni sem szabad, hiába ez ennek az oldalnak a lényege, szóval mindegy, köszönöm.
2013. szept. 27. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. szept. 27. 21:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Most mibajod, én linkeltem ilyen képet, igaz nem fotót de azt egy szóval nem írtad!
2013. szept. 28. 06:22
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link] - a haja nem fekete, de édeske :)

[link]

[link] - ez nem annyira "tizennégy-éves"-es :D

[link]

[link] - ez eléggé vicsorgós képű, de jó

[link] - ez nekem egyáltalán nem tetszik, de ízlések és pofonok. belinkeltem ezt is :D

[link]

[link]

[link]

u.i.: sokkal nehezebb fekete hajú, fiatal lányokat találni, mint barna, szőke vagy vörös hajúakat

2013. szept. 28. 12:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Azzal a képpel nincs bajom.
2013. szept. 28. 15:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!