Vittél már haza lomtalanításról valamit?
Én egyszer találtam egy teljesen HIBÁTLAN állapotú lavórformájú fémedényt. Bent a kukában. Kivettem és hazavittem. Eredetileg van itthon egy hasonló, de hát ez még annál is jobb állapotban volt, meg nagyobb is volt.
Bőrhulladékot is találtunk, abból lett tolltartó, forgószéket is hazahoztam már. Tv-t amit a párom megjavított és elajándékozott. Konyhaszekrényajtót, azt is ki tudtuk cserélni annak sem volt semmi baja. Kenyereket a háziállatoknak, babaruhákat szépen becsomagolva, öblítőillata volt, teljesen használható, nem volt foltos stb. Csillárt is. Ilyesmiket.
Te?
És te kérdező? :)
Én kiskoromban egy csomó játékot, meg minden vackot összeszedtem, néha bútorokat, stb.
De az igaz, hogy a legtöbb helyen már lefoglalják bizonyos emberek a lomokat, és pénzért árulják...így már nem igazán van kedvem
- picike plüssmacit. szegényke elég vihartvert volt, a lomtalanítás után maradt egyedül néhány hasznavehetetlen darab akármicsoda tövében. megvarrtuk, ruhát is készítettünk neki. :)))
- fényképeket (valaki kiszórta a családi polaroid-képeit... fogalmam sincs, kik ők, viszont érdekes asszociációkat adott, ahogy nézegettem a papucsos, papírkoronás, gitározó hatévesforma testvéreket... XD)
- rattan kagylófotelt
- kényelmes forgószéket
- rohamsisakot...
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!