Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vittél már haza lomtalanításró...

Vittél már haza lomtalanításról valamit?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor mit?
2013. szept. 24. 11:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
az egész lakás, kerti bútorok, kertápoláshoz szükséges dolgok is onnan vannak.
2013. szept. 24. 11:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Egy fa 4-es virágtartót (nem a kupacba túrtam) :)) Nem is értem miért dobták ki mert az ég világon semmi hibája nem volt.Persze a kupac foglalva volt így csak 2 szál cigiért tudtam megkaparintani...noh de még mindig jobb mint 8000-9000-ért olyat venni.
2013. szept. 24. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Edényeket.
2013. szept. 24. 11:37
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
esélyem sem lenne mert a kisebbség ellepi az utcákat és még egy lábosfedőhöz sem szabad hozzányúlni, ők úgy gondolják övék az utca.
2013. szept. 24. 11:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Én egyszer találtam egy teljesen HIBÁTLAN állapotú lavórformájú fémedényt. Bent a kukában. Kivettem és hazavittem. Eredetileg van itthon egy hasonló, de hát ez még annál is jobb állapotban volt, meg nagyobb is volt.

Bőrhulladékot is találtunk, abból lett tolltartó, forgószéket is hazahoztam már. Tv-t amit a párom megjavított és elajándékozott. Konyhaszekrényajtót, azt is ki tudtuk cserélni annak sem volt semmi baja. Kenyereket a háziállatoknak, babaruhákat szépen becsomagolva, öblítőillata volt, teljesen használható, nem volt foltos stb. Csillárt is. Ilyesmiket.

Te?

2013. szept. 24. 12:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Apró játékokat, bőrdarabkákat és sok, sok könyvet. Az senkinek sem kell. Ja és egy csomó teljesen üres és tiszta, rendben levő spirálfüzetet.
2013. szept. 24. 12:19
 7/14 anonim ***** válasza:
olyan lomtalanításból hoztam haza cuccokat, amit a munkahelyen kiraktak és el lehetett vinni, pl 2 puff, egy fali kép, amit ha konnektorba dugsz világít, JVC fülhallgató, ami ilyen: [link]
2013. szept. 24. 12:22
 8/14 anonim ***** válasza:

És te kérdező? :)

Én kiskoromban egy csomó játékot, meg minden vackot összeszedtem, néha bútorokat, stb.

De az igaz, hogy a legtöbb helyen már lefoglalják bizonyos emberek a lomokat, és pénzért árulják...így már nem igazán van kedvem

2013. szept. 24. 12:54
 9/14 anonim ***** válasza:

- picike plüssmacit. szegényke elég vihartvert volt, a lomtalanítás után maradt egyedül néhány hasznavehetetlen darab akármicsoda tövében. megvarrtuk, ruhát is készítettünk neki. :)))

- fényképeket (valaki kiszórta a családi polaroid-képeit... fogalmam sincs, kik ők, viszont érdekes asszociációkat adott, ahogy nézegettem a papucsos, papírkoronás, gitározó hatévesforma testvéreket... XD)

- rattan kagylófotelt

- kényelmes forgószéket

- rohamsisakot...

XD

2013. szept. 24. 13:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem nagyon,de anyám egyszer egy DVD lejátszót,ami nem is volt gyenge és nem volt baja sem.
2013. szept. 24. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!