Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki meg tudja mondani,...

Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet túlélni az életet?

Figyelt kérdés

2013. szept. 23. 11:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#9 Úgy nem lehet..én próbáltam :)

Emelj falakat magad köré és tanuld meg jól érezni magad köztük,még ha néha hideg is lesz ott és magányosnak érzed majd magad.

Ne keseredj meg,szeress játszani és legyen hobbyd,amit egyedül is tudsz élvezni.

Vedd észre az élet olyan dolgait amiből pozitiv töltést kapsz és örülj minden ilyen pillanatnak.

Szeresd az állatokat,jobban meghálálják mint sok ember.

S fizess mindenkinek azzal az érmével amit te kaptál tőle: szemet szemért,fogat fogért és ölelést az ölelésért.

2013. szept. 23. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Az életet nem lehet túlélni, hiszen az élet 100%-ban halállal végződik.

Bár én eldöntöttem, hogy örökké fogok élni. Eddig sikerült :)

2013. szept. 23. 13:51
 13/18 anonim ***** válasza:

"még ha néha hideg is lesz ott és magányosnak érzed majd magad." -írja #11

De téves: nem néha, hanem mindig hideg lesz ott.

A kérdés, minek így élni? akkor inkább 20 évvel hosszabb ideig vagyok halott.

2013. szept. 23. 14:01
 14/18 Antimod ***** válasza:
Nem túlélni; átélni kell.
2013. szept. 23. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Ó! De szépet írt, Antimod ! Így van.
2013. szept. 23. 15:44
 16/18 A kérdező kommentje:
átélném én, és megélném, de nem hagyják.
2013. szept. 23. 22:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem ez a hét mondat szokott segíteni, és főleg az első; illetve az, hogy van aki számít rám, hogy túlélem:

"1. Ne érezd magad megbántottnak! Ami megbánt, az csak gyengít.

2. Szabadulj meg a győzelem kényszerétől! Nem a győzelmeid vagy a nyereségeid alkotják lényegedet. Légy megfigyelő, észlelj és élvezz mindent anélkül, hogy trófeát kellene nyerned. Amint kevésbé hajszolod e győzelmeket, egyre nagyobb számban fognak előfordulni életedben.

3. Szabadulj meg annak a kényszerétől, hogy mindig neked legyen igazad! Amikor a legjobban belemelegedtél egy vitába, tedd fel magadnak a kérdést: „Mi fontosabb, az igazam, vagy a boldogságom?”

4. Szabadulj meg a felsőbbrendűségi kényszeredtől! A valódi nemesség nem abban áll, hogy jobbak vagyunk valaki másnál, hanem hogy jobbá válunk régi önmagunknál.

5. Szabadulj meg a kényszertől, hogy mindig többet akarsz! A dolgok iróniája, hogy amikor már többé nem követelsz, a vágyott dolog bőséggel érkezik életedbe.

6. Hagyj fel azzal, hogy a teljesítményedből származtatod önazonosságodat!

7. Ne adj a híredre! Hírneved nem benned lakozik, hanem mások elméjében, ennél fogva egyáltalán nincs hatalmad felette. Azért tedd, amit teszel, mert belső hangod útmutatását követed." Wayne Dyer

2013. szept. 26. 20:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha tudnám átpasszolnám a hátralévő életemet. Úgyse szeretek élni. :cc
2016. nov. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!