Hogy lehetek menőbb egy kicsit?
Figyelt kérdés
Barátaim iskolában mindig "vagánykodnak" és ezzel minden lányt bevonzanak...Meg nagyobbra tartják őket és én is szeretnék kicsit vonzóbb,menőbb lenni.
Hogy tudnák menőbb lenni? (ÉRTELMES válaszokat várok)
2013. szept. 20. 23:30
1/8 Mirk válasza:
Úgy, hogy a tudnák helyett, a sokkal vagányabb tudnék szót használod. Az igényes lányok körében ugrásszerűen növekedne a menőségi szinted.
2/8 anonim válasza:
Igazából sokat segít ha leírod a korod. Mást jelent menőnek lenni 12 és 20 évesen. Amúgy a legmenőbb szerintem az, ha kedves vagy mindenkivel, törekedsz a céljaid elérésére, nem hagyod magad megtéveszteni vagy befolyásolni és mindig kiállsz magadért és azokért akik fontosak neked. Az hogy milyen cucc van rajtad és hogy milyen szöveget nyomatsz az mind1.
3/8 A kérdező kommentje:
A köszönöm a válaszokat...:)
2013. szept. 20. 23:42
4/8 A kérdező kommentje:
13/F amúgy a korom
2013. szept. 20. 23:43
5/8 anonim válasza:
én pl karatéztam, majd testépítő lettem a középsuliban, junior kategóriában.
elég menő voltam....
6/8 Vörösnefelejcs válasza:
Jól tanulsz valamiből és segítesz másnak is, sportolsz valamit és sikeresen, beszélsz angolul (:)), megtanulsz fejből 1000 viccet, de csak akkor mondod, ha kérik... más most nem jut eszembe.
Megtanulsz táncolni.
Ezek mind olyan dolgok, amikből később is profitálsz. És bízz magadban, légy szíves.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a biztató választ utolsó és bízni fogok magamban :) 2 évig tanultam társas táncolni,meg most harcmüvészetezek :) megy a zöld ujj :D
2013. okt. 2. 20:20
8/8 Vörösnefelejcs válasza:
Na látod, nekem máris érdekes vagy. :) (nyugi, 48 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!